✅ Rafael Nadal✅ Novak Djokovic✅ Alexander Zverev 3 önemli raketi geçen 19 yaşındaki Carlos Alcaraz, Madrid Açık'ta şampiyonluğa ulaştı. Sizce yeni bir tenis yıldızı doğuyor diyebilir miyiz?#kafamıngüzelligi
Dev isimleri eleyen Carlos Alcaraz, Madrid Açık'ta şampiyon oldu. Yeni bir tenis yıldızı doğuyor diyebilir miyiz?
Diyemeyiz! Bilmiyende grand chelem turnuvası kazanmış zanneder...Önce bir tane grand chelem kazansın sonra yeni bir yıldız doğuyor mu o nu tartışırız 😅
Yeni bir Rafael Nadal doğuyor. Tenis dünyasına Rafael Nadal gibi birisi asla gelmeyecek ancak Carlos bana Nadalın gençliğini potansiyelini enerjisini gücünü hatırlatıyor. Uzun boylu sadece servise dayalı tenis izlemekten sıkılmıştım. Carlos gibi bir starın gelmesi iyi oldu.
Kendisini severim, süper star olacak gibi duruyor herhangi bir sakatlık yaşamazsa fakat yinede yıllar sonra bir Nadal değildi diyeceğiz gibi hissediyorum.
Tek başına 21 slam almakta yetmeyecek bundan sonraki nesle nadalı geçmek için. En az 2-3 lü rekabet edilen bir ortamda +20 almaları lazım ki bu efsaneler arasında yerlerini alsınlar.