Spor yapmak yerine sevgili aramaya mı geliyorsunuz?

Hahahaa sanırım yüzme olmasa bende bi tık rimel sürer giderdim ama klorlu suyun içinden kararan gözlerle poz vermek istemem. Birde şu boneler kel gibi gööstermesi yokmu bütün karizma yerle bir. 😅
Biz kadınlar böyleyiz her zaman herşeyden ödün verebiliriz ama hele kendine öönem veren bir kadın mutlaka her ortamda şık ve güzel görünmeyi dengede tutmayı sever. Bende onlardan birisiyim sanırım 😊
Demek öyle :)
Teşekkürler
Ben de spor yaparken gayet coolumdur khljl saçım da bozulmaz makyajım da😅 amacım sevgili bulmak değil ama ponçik kalbim çıtladı şu an. 😕
Senin ponçik kalbin kırılmasın sjsnskd
Biz yükselen burçların etkisiyle ponçik kalbi kurtarırırz şhlhlk
Yaşasın yay olmak, yeey 🥳 djsnsls
İvit🥳🥳
Cevap
3Cevap
Bunun erkek versyonunu ben sormustm ve iyi linç yemiştim
Ama erkekler kadar avcı olmadıgmz kesin
Alakasız kadın oraya sadece antrenman için gidiyor kendini geliştirmek için ama bir erkeği görüp hoşlanırsa onu bilemem 😄
Her şeyi üstünüze alınmasanız ben çoğu zaman rimelim akmasın diye ağlamıyorum bile
O zaman duygularınızı kontrol edebiliyorsanız, gerçekten ağlamanıza gerek yok demektir. Biz tutamıyoruz 😀
Kendimden örnek verdim sadece ycueudbd
Bane sjsbsld
Sanmıyorum ya o niyetlede giden vardır da aynı değil herkes
Genel de evet. Öyle düşündürenler var ama, sadece onun için değildir, sanmıyorum.
E ne var bunda siz de kendinize bakın
Programa odaklandığımız için darmaduman oluyoruz. 😀
Biz de odaklanıyoruz ama kendimizi de unutmuyoruz her şeyi üstünüze almayın bence
Pek zorlamıyorsunuz limitleri bence:) bu arada harika görünüyorsun. Kendine bakmayı ihmal etme. 😎
Teşekkür ederimm
ne alaka ya
Soruyorum işte 😀
dikkat çekmeye çalışanlar var ama küçük ihtimaller
Ne alaka neye dayanarak boyle bi soruki simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar