Olurdum sevgi kiloya bakmıyor tabi fit olmanın yeri apayrı ama kalp işi.. Kişiyi olduğu gibi hayatına alıp, incitmeden sağlığı için spora yönlendirme yapılabilir.
Olmuştum eskiden ama onlar masumane çağıydı, şu an hiç zannetmiyorum. Çünkü kıyafet içinde o kadar göze batmayabiliyor ama kıyafetler çıktığında oluşacak görüntüyü hayal edip istemezdim yani. :D
Sevgilim var zaten. Fitiz ikimizde sporcuyuz. Olur da bir gün bunun hastalığı vs de var sevgilim kilo alırsa o süreçte de yanında olurum çok seviyorum çünkü onda bir sıkıntı yok ancak göz göre göre başlamazdım. Bir insanı ilk daha tanırken kiloluysa tercih etmezdim yani.
Hahahaha. Ben kendime çok dikkat eden biriyim. Aslında ikimizde öyleyiz. Bir tek hamilelik yaşarsam kilo alabilirim ve onu da çok kontrollü, antrenmanlarıma devam ederek gittiğim bir süreç olur. Yani hamileyim nasılsa diye homidigırtlak yiyecek biri değilim. Onun dışında da zaten hayatım boyunca bir sağlık sıkıntısı olup kortizon vs mesela almam gerekmezse kendi irademle kilo alacak biri değilim. Ee hastalık olursa da kötü günümde gitmez yanımdan biliyorum.
Yani illaki hayatının bir döneminde kilo alacaksın öyle ya da böyle ama en azından bunun bilincinde olup bir işte şekilde ve kontrollü şekilde ilerlediğin sürece bir problem yok :) Umarım fit ve sağlıklı bir şekilde ilişkiniz devam eder 💪🏼
Kadınlar tombik erkekleri seviyor ama ben balık etli erkek bile sevmiyorum incelik seviyorum erkekte. Ha bi de çoğu kişi spora uzak, kimseyi spora zorlayamazsın.
Hayatımda sevemedim kilo durumunu. Tabi sağlık sorunlarından ötürü olanlar da var. Yine de sağlık açısından insan kilosuna dikkat etmeli ve özen göstermeli.