Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Yürüyüş yapmak;kalp ritmini düzenleyen, kan basıncını düşüren, yağ yakımını sağlayan, solunum sistemini geliştiren ve bunun gibi daha birçok faydası olan bir egzersizdir. Yürüyüş yapılan yer, yürüyüşün kalitesine çok önemli bir etki etmektedir. Yürüyüş yapmak için de temiz havası ve deniz manzarası sebebiyle sahiller çokça tercih edilir ve sevilir. Peki siz sahilde yürümeyi sever misiniz?#Mario #Mario45 #Spor
Genel olarak yürüş yapmayı severim ve deniz de çok sevdiğim bir şey bu durumda ikisini birleştirip sahil kenarında yürüyüş yapmak çok hoşuma gider. Özellikle hava kararmaya yakınken.
Sahilde kum da eskiden koşup yürürdüm az da olsa dengemi sağlardım şimdi ne yazık ki benim ile sevgili olan biri bile denize gitmek istese zorlanacağım onu reddedip üzeceğim 😥 tabi sevgilim eşim olursa 😔
Çok severim. Böyle akşam güneşinde çok sarıyor. Kumsal boyunca koşarız. Denize gidince de kamp kurulur bizde. Gece 3-4'e kadar dururuz. Gece bile koştuğumuz olur 😄
eğer sahil dediğimiz betonarme yolsa ve ben ayakkabılarımla yürüyeceksem sorun olmaz. Ama diosan ki kuma basacan felan hani kum ıslak falan pek hoşuma gitmiyor 😅
Çok nadir yürürüm ama yürürsem de sahilde yürürüm başka yerde değil. Aslında 5 10 dk mesafe yürümeyle sahil ama ben yine de vasıtayla sahile gidiyorum :D :D