Tabi bunun bir de spor tarafı var. Salona ödenen aylık ücretler vs derken, asgari ücretle çalışan birisi diğer giderlerin altından kalkamaz.
İkisinden birinden vazgeçmek zorunda kalsanız, hangisinden vazgeçersiniz?

Hiç öyle bir durum içine girmedim hayatımda hiç diyet yapmadım. Sağlıklı yaşamayı seviyorum. Birazda et ağırlıklı tükettiğim için ekstra bir çabaya gerek kalmıyor. Spor ise şöyle ifade edeceğim koşu bandında hiç koşmadım spor aletleriyle ısınma hareketi hiç yapmadım spor salonunun o bölümü hüç bü zaman ilgimi çekmedi. Ben salona yüzmek terapi havuzunda dinlenmek saunada jakuzide hamamda temizlenmek için giderim bu yüzden beslenmemden vazgeçmem ama dışarda parkta temiz havada koşmayı çok severim parklardada fazlasıyla spor malzemeleri bulunuyor isteyen kullanır. Yoğun tempolu bir idman yoksa günlük esnekliği korumak için fazlasıyla yeter
Diyet yapmıyorum ben. Spor yapmayı tercih ederim elbette. Yaşasın spor🥳 pis diyet 😏
Pis 😂
Hem de çok piss 😅
ehueuheuhe
Diyetten geçerim, spordan geçmem 😎
Cevap
5Cevap
Diyet hiç yapmadm bugüne kadar
Diyet bir süre sonra insanı hep aynı şeyler sıkıyor ama sporu alışkanlık haline getirdiğin anda sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum
Sporu seçerim kesinlikle. Yediğin kadar yakarsan zaten diyete gerek kalmaz.
Diyet yapmıyorum ki zaten ne bulursam yiyorum ama protein almaya da dikkat ediyorum 😄😇
Bu sabah 20 km yürüdüm kilo vermek çok tatlı çok şeker ❤️
Çok uzun bir mesafeymiş. İyi dayanmışsınız tebrik ederim. :)
Hayatım boyunca diyete ihtiyaç duymadım zaten.
Diyeti elerim sporla devam 😂
ikisinden de vazgecemem
Sporu
sporu seçerim :)
Diyet
Diyetten vazgeçerim
sporu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?