Futbol basit değildir kızlar. İçinde onlarca hikaye , tutku , heyecan , dram barındırır ki anlatılmaz yaşanır. Bazen takıma yeni çıkmış genç oyuncu için ondan daha fazla hayal kurarız bazen geçmiş sezonların içerisinde buluruz kendimizi . Futbol deyince aklıma gelen şey net tutku. İlk maça gidişim stada ilk griş anında hissedilenler yazarken bile sayısız anının içine düşmektir futbol. Bizim sığnamığız imdat frenimizdir futbol.
Galatasaray geliyor. Eski zamanları. Özellikle 2013 yılları. Wesley, didier, burak ve daha niceleri. Güzel günler..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
avrupa fitbolu diyince barcelona messi ronaldo arsenal liverpool dortmund ve güzel oyun geliyor şl. geliyor. türk fitbolu diyince kaos eyyamcı hakemler art niyetli kötü oyuncular kaprisli işbilmez td. ler ve maç bittiği halde hafta boyu süren her türlü medya yorumları geliyor.öyle ki sanırsınız adamlar 90 dkk oynanan bir spor müsabakasından değil de mafya çatışmasından bahsediyor. ha bir de bedavacı taraftar dernekleri geliyor. acı ama tam da böyle
Kendim geliyorum ah ulan diyorum ne vardi sanki devam etseydim ne guzel lisansim cikiyorrdu biraktik o zamnalar ya okul ya futbol denirdi biz okula yöneldik halbuki ikisi bir arada da olurdu
Eskiden futbol çok fazla şey ifade ediyordu ama Araplar ve bazı Ruslar futbola müdahale edip futbolu bir sanayi endüstrisi haline getirdiğinden beri aklıma makineleşmiş bir oyun gelmeye başladı artık.
Futbol hiç ilgimi çekmeyen bir spor dalı. Bu sebebten futbol deyince aklıma gelen ilk şey erkeklerin futbol'a karşı olan sevdası ve tutkusu geliyor. Futbol=Fanatik taraftarlar