Ev yapımı 2 baklava yemek diyeti bozar mı?

İyi akşamlar, bir sorum olacaktı. Uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum ve başarılı bir şekilde farklı farklı yöntemler ile 57 den 48 e düştüm fakat ne yaparsam yapayım kaç kilo verirsem vereyim göbeğim bir türlü tamamı ile gitmedi. Yani evet eskisinden çok daha iyi durumda ve daha az ama yinede o kadar çabama şimdiye düm düz olması gerekiyordu. Ben de son zamanlarda karın çalışmaya başladım ve hafif kas belirtileri aldım gayet güzel ilerlerken ve gitmesine ramak kalmışken birden her gece kendimi fazladan 600-700 kalori alırken buldum ve bu rutin 1 buçuk hafta boyunca sürdü e tabiki sonuç olarak göbeğim yine fazla olmasa bile bir kısmı geri geldi şimdi tekrardan spor ve diyet programı ile göbeğimden kurtulmaya çalışıyorum. Geçen gün de yine bir tatlı krizine girip bir kereliğine 700 kalori aldım.2 gündür sadece 900-1000 kalori falan alıyorum günlük ve onun dışında 5 dakikalık antrenman ile 1000 kere mekik çekiyorum bu spor rutinini günde 3 kez tekrarlıyorum ve toplamda 3000 mekik ile 15 dakikalık antrenmana denk geliyor günlük. bu spor ve diyet programını 2 gündür uyguluyorum fakat bugün akşam yine kendimi tutamadım ve 2 tane "EV YAPIMI" baklava yedim bir şey olur mu. Cumartesi günü de 10.000 adım atacağım bu spor düzeninine ayriyeten?
Ev yapımı 2 baklava yemek diyeti bozar mı?