Spor Nerede spor yapıyorsunuz? MuscularBoy Fenomen Takip Et FacebookTwitter 41 Ben evde yapmaya çalışıyorum ama spor salonu kadar etkili olmuyor. Bu yüzden oyum spor salonundan yana. 🏋🏼♀️ Ev A seç Spor Salonu B seç Park C seç Diğer D seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 41 Paylaş FacebookTwitter Nerede spor yapıyorsunuz? 1924 Görüşünü yaz
çoksempatiğimsin | Spor konusunda 99 görüş paylaştı. Fenomen 4 ay Açık alanda veya evde. Çok spor salonu insanı değilim açıkcası. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Uga915 Yoda 4 ay Yaz gelmiş, daha bu gün başladım 😃 Yarına kadar istikrarımı koruyabilirsem her gün sürdürmeyi planlıyorum 😃 Evde takılıyorum 😃 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Yaparsın kanka yaparsın.😂 Yorumla
Gizli Üye 4 ay Spor yapmaya vaktim olmuyor. Zaten ince belli, taş gibi kalçaları olan biriyim. Dudaklarım da dolgun falan. Kaslarım da olmayınca beni gey sanıyor millet. Fitness yapmak istiyorum bu yüzden ve fakat hiç vakit bulamıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SwordOfDemocles | Spor konusunda 173 görüş paylaştı. Master 4 ay İş yerimde bir spor salonumuız var. Orayı kullanıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Mantıklıymış hem de bedava. Yorumla
Flyyyyy1 Bilge 4 ay Spor salonu da eşşek kadar ağırlık çalışanları görünce biraz incitici oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Niye ki? Yorumla
TheLovex_ Xper 7 4 ay Şuanlık evde yapıyorum ramazan bitince spora gidicem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Spor salonu daha iyi oluyor, en azından benim için. Yorumla TheLovex_ 4 ay E yani tabii öyle Yorumla
pehlivaan | Spor konusunda 159 görüş paylaştı. Yoda 4 ay Salonda yapıyorum. Yerim olsa eve ufak salon kurarım evde yaparım ama maalesrf Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Çok pahalı aletler. Bir ara niyetine girmiştim kanka. Yorumla
amanaskitom Yoda 4 ay 2 haftadır istikrarlı bi sekilde spor yapiyorum evde😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Başlamak önemli ki sen başlamışsın. 😂 Yorumla
tayfunkar Xper 2 4 ay Spor salonuna gitmeyip spor yapmak gerçekten çok zor çünkü evde falan düzeni oturmak hem zor oluyor hemde spor salonu gibi etkili olmuyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Yüzde yüz katılıyorum. Yorumla
hapşi Xper 2 4 ay spor salonunda 3 aydır yırtına yırtına yapıyorum faydalarınıda alıyorum :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Süper kanka, sevindim senin adına. Yorumla
ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 Xper 6 4 ay Daha rahat oluyorum evde 😇 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
FakDıSistım Guru 4 ay Spor salonunda tabii ki de. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İzmirliPrenses00 Guru 4 ay Koşu yürüyüş parkta geri kalan evde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Evde pilates falan mı? Yorumla İzmirliPrenses00 4 ay Pilates , yoga ve netten rasgele bir zumba açıp eşlik etme 😂 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 | Spor konusunda 155 görüş paylaştı. Yoda 4 ay Yıllardır Spor salonunda Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
weixiaa Xper 6 4 ay evimin 2. katında spor salonu var 😦 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Redamancy-4 | Spor konusunda 1,5b görüş paylaştı. Master 4 ay Yapsam salonda yapardım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Mantıklı. Yorumla
Bluedreams29 | Spor konusunda 65 görüş paylaştı. Xper 6 4 ay Ramazanda evde diğer zamanlar spor salonunda. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yaşam90 | Spor konusunda 75 görüş paylaştı. Guru 4 ay Bol bol çalışarak zaten spor yapıyorum 8 ayakta Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Vault_Boy | Spor konusunda 938 görüş paylaştı. Master 4 ay Kendi ağırlıklarım var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla MuscularBoy 4 ay Çok pahalı olmuş, geçenlerde baktım. Yorumla
Yavuz77-40 Xper 5 4 ay Hayatın her alanı spor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1924Açık alanda veya evde. Çok spor salonu insanı değilim açıkcası.
Yaz gelmiş, daha bu gün başladım 😃 Yarına kadar istikrarımı koruyabilirsem her gün sürdürmeyi planlıyorum 😃 Evde takılıyorum 😃
Yaparsın kanka yaparsın.😂
Spor yapmaya vaktim olmuyor. Zaten ince belli, taş gibi kalçaları olan biriyim. Dudaklarım da dolgun falan. Kaslarım da olmayınca beni gey sanıyor millet. Fitness yapmak istiyorum bu yüzden ve fakat hiç vakit bulamıyorum.
İş yerimde bir spor salonumuız var. Orayı kullanıyorum.
Mantıklıymış hem de bedava.
Spor salonu da eşşek kadar ağırlık çalışanları görünce biraz incitici oluyor
Niye ki?
Şuanlık evde yapıyorum ramazan bitince spora gidicem
Spor salonu daha iyi oluyor, en azından benim için.
E yani tabii öyle
Salonda yapıyorum. Yerim olsa eve ufak salon kurarım evde yaparım ama maalesrf
Çok pahalı aletler. Bir ara niyetine girmiştim kanka.
2 haftadır istikrarlı bi sekilde spor yapiyorum evde😂
Başlamak önemli ki sen başlamışsın. 😂
Spor salonuna gitmeyip spor yapmak gerçekten çok zor çünkü evde falan düzeni oturmak hem zor oluyor hemde spor salonu gibi etkili olmuyor.
Yüzde yüz katılıyorum.
spor salonunda 3 aydır yırtına yırtına yapıyorum faydalarınıda alıyorum :D
Süper kanka, sevindim senin adına.
Daha rahat oluyorum evde 😇
Spor salonunda tabii ki de.
Koşu yürüyüş parkta geri kalan evde
Evde pilates falan mı?
Pilates , yoga ve netten rasgele bir zumba açıp eşlik etme 😂
Yıllardır Spor salonunda
evimin 2. katında spor salonu var 😦
Yapsam salonda yapardım
Mantıklı.
Ramazanda evde diğer zamanlar spor salonunda.
Bol bol çalışarak zaten spor yapıyorum 8 ayakta
Kendi ağırlıklarım var
Çok pahalı olmuş, geçenlerde baktım.
Hayatın her alanı spor