Evet arkadaşlar, Trabzonspor ile Beşiktaş, Akyazı'da 1-1 berabere kaldı. Bence maçta daha iyi oynayan oyunu orta sahada kontrol eden takım kesinlikle Beşiktaş'tı ve Valerian Ismael'in Beşiktaş'ını beğendim.
Maçın golleri 56'da Cornelius ve 71'de Rosier'den geldi... Batshuayi 68'te penaltı vuruşunu direğe nişanladı. Beşiktaş'ta Larin 80'inci dakikada kırmızı kart gördü. Bu arada Trabzonspor'un aldığı bu beraberlik kesinlikle şampiyonluk yolunda onları etkilemez...
Maçı nasıl buldunuz?
Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş: Kartal, Valerian Ismael ile ilk maçında, Trabzon'dan puanla dönüyor! Maçı nasıl buldunuz?
Bu akşam şampiyon gibi oynayan taraf Trabzonspor degil Beşiktaş'tır. Ligin ilk maçında Vodafone Parkta'da Beşiktaş iyi futbol ortaya koymuş 1 puana razı olmayarak tamamen hücum oynayıp son dakika kontatakla gol yemiş aynı zamanda hakeme takılmıştır. Beşiktaş'ta bu sezon düşüş zaten o maçtan sonra başlamıştı. Bathsuayi ye yapılan hareket net penaltıydı vermedi. Beşiktaşlı oyunculara direk sarı kart veren hakem Abdulkadir Ömür ve birkaç Trabzonlu oyuncusunun taban ve diziyle sert müdahalesine kart veremedi.
Saha dışında biraz saha güçlü olabilseydik, santrafor tercihinde daha iyi forvetimiz olsaydi çok başka bir sezon olurdu.
Valerien İsmael hoca için ise erken ama sanki bir şeyler başaracak gibi duruyor. 3-4-3 sistemine Rıdvan ve Rosier iyi ayak uydurur dedik ama bazıları inanmamisti. Bu maçta sinyalleri aldık.
Batshuayi penaltıyı atsa ya da kaleye isabetli sutu bile olmayan takıma karşı etkisiz atakta kaleyi boşaltıp gol yiyen ersin sayesinde 3 puanı alamadı.
Söylediklerinin hemen hemen hepsine katılıyorum ama batshuayi'nin pozisyonu penaltı falan değil, puzach topa dokundu ve o pozisyonda batshuayi çok ağır kaldı ve zaten oyuncu pozisyona devam bile etti. Eğer o pozisyona penaltı verilseydi skandal bir karar olurdu... Ama genel olarak beşiktaş oyunuyla galibiyeti haketti ve batshuayi penaltıyı gol yapsa beşiktaş maçı kazanırdı...
Penaltı verilmesi skandal olmazdi birçok hakem hocasi penaltı hatta kırmızı diyenler bile oldu. Daha önce topa müdahalesi olsa da gelişinden niyeti ve kastı belli olan birçok oyuncunun kart gordugune şahit oldum. Mesela Melo bunu çok yaoardi. Rakibini sertçe sakatlardı ama bir şekilde topa da müdahale ederdi.
Batshuayi'nin kanser ettiği, Hugo Almeida'yı bile gözümde Ibrahimoviç ettiği bir diğer maç. Beşiktaş çok yüksek tempo ile Trabzonspor'u bayağı feci yakaladı ama bir tane gol atamayan, penaltı da atamayan mental olarak bitmiş bir kazma ile gol arıyorlar.
izlemedim ama Beşiktaşı doğramış hakem İsmael hoca fena oynatmamış sanırım ve bitiricilik sorunu yaşamışız istatistikler baknıca Beşiktaş hiç de kötü durmuyor ligin en iyi rakibinin deplasmanına karşı
Hakemlik durum yok bana göre, ama tartışmalı pozisyonları izledikten sonra güncelleme yaparız gerekirse. Beşiktaş'ı baya diri buldum ve orta saha hakimiyeti ve daha çok pozisyona giren takım beşiktaş'tı. Ilk maçında ismael hocanın oynattığı mücadeleci oyunu beğendim...
Besiktaş'ın orta sahası bugün çok üstün oynadı, keza ghezzal'da baya iyidi... Hoca bu takımı adam edecek gibi yanlız bu sistemle kapanan takımlardan çok tehlikeli kontralar yiyebilir...
Yemez bence ya Ts de zaten Kontra takımı son anlara baktım da top çeviren takımlar kolay kolay geçemez ama ani boşlukla gol atabilirler dediğim gibi forvette larin oynaması lazım ya da güven
Larin daha iyi oynar forvette... seneye bu takıma iyi bir golcü ve bir stoper şart! Orta sahaya zaten gedson geliyor ve josef ile beraber ligin en iyi orta ikilisi beşiktaş'ta olacak! Rıdvan ve rosier'de bugün çok iyidi.
bu hoca bol tempolu oyun oynatıyormuş ve takımının yaş ortalaması baya düşükmüş seneye atletik genç dinmaik bir Beşiktaş izleyeceğiz bitti artık öyle 32 33 yaşında transferler en fazla 1 tane bilemedn 2 tane alır öyle adam
Bence hakemlik bir durum yok. Larin'in pozisyonunda siopis sarı kartlık faul yaptı ama devamında hafifte olsa larin tokat attı ve kırmızı vermese olmazdı... Eğer batshuayi penaltıyı gol yapsa beşiktaş maçı alırdı.
İyi oynadı. Kazanabilirdi. TS de tel tel dökülen, popüler oyuncular vardı. Nwakeme inadına oynamıyor. Bakasetas da öyle. Puchaz berbat ötesiydi. İyi yoktu.