Hayır istemezdim yani riskli hatta bir ara spora gittim oradaki hoca izin vermiyordu yani günde 2 saatten fazla yapamıyorduk 2 saati doldurunca atıyordu bizi sürekli saçma sapan oturmakta çok büyük hata hırs yapıp sürekli spor yapmak da büyük hata bence
Spor salonunda çürütmek olarak görmüyorum ki. Haftaiçi her akşam gidiyorum ve bir sürü arkadaşım var spor salonunda. Hem spor yapıyorum, hem de sosyalleşiyorum. Havuza giriyorum vs. Birşeyi zorunluluk olarak görüp yapıyorsan yapmamak lazım zaten. Keyif almak önemli.
Günlük 3 saatten fazla antrenman, daha kas sistemi oturmamış biri için sağlıksız olur. Kademe kademe yapması gerekir. Ömrünü spora adayacaksa bu planlı olmalı.
Spor Yapanın Ömrü Çürümez Aksine Çok daha iyi olur sağlıklı Yaşam sürer 😊 Tembellik ise çok kötü şişmanlık obezite Bir çok hastalığı getiriyor Maalesef
Dağların arasında rafting yaparak, balık tutarak, sahilde denize açılarak. Yüzerek dalarak, meyve ve hayvan yetiştiriciliği yaparak, et ve süt ürünleri üreterek geçirmek isterdim.
Bu tam mallık Spor salonunda bir arkadaşla tanıştım düzenli olarak 20 yıldır Spor salonuna geliyormuşBen 2 ay gittim bıraktım sıkıldım bu ne onu kaldır bunu indir kendimi yoruyorum zaten belim kaymış