Türkiye ortalaması 1.61 falan zaten ortalamanın üstündesin takma bu kadar bence , ve gayette zayıfsın uzun görünüyorsundur yani , 1.65-1.75 boy kızlar da çok iyi bence z
Yanınızda spor yapan kadınlardan mı? Sth östrojen hormonlarını takip altına mı aldın? Epifiz plağı ile göğüsteki kas yağ miktarını mı karşılaştırdın? Ne bu güven?
Zıplayarak veya bara asılarak sadece omurların arasındaki diskleri bir miktar geçici uzatabilirsiniz, onun dışında kemiği ameliyat dışında uzatabilmek mümkün değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zıplamak boy uzatır evet
100 kere zıpla
Bu yaştan sonra zor gibi duruyor ama doğru duruş ile ve giyim tarzı ile biraz da zayıfsan uzun görünebilirsin
46
Türkiye ortalaması 1.61 falan zaten ortalamanın üstündesin takma bu kadar bence , ve gayette zayıfsın uzun görünüyorsundur yani , 1.65-1.75 boy kızlar da çok iyi bence z
Teşekkür ederim ama mesela bir kot pantolon bile alsan genelde ortalama 1.70 bir kadına göre oluyor
Omurga düzeltme egzersizleri yaparak bir kaç cm omurganı düzelterek uzayabilirsin
Göğüslerin çıktıysa artık uzama şansın yok
Ben göğüslerim çıktıktan sonra da uzadım cahil cahil konuşuyorsunuz
Yıllardır spor yapan biri olarak konuştum
E yani? Kadın mı oldun spor yapınca
Kadın olmama gerek yok yanımızda spor yapan kadınlardan biliyorum
Yanınızda spor yapan kadınlardan mı? Sth östrojen hormonlarını takip altına mı aldın? Epifiz plağı ile göğüsteki kas yağ miktarını mı karşılaştırdın? Ne bu güven?
Hayır boy uzaması genetiktir :)
Sadece genetik değildir
Nasıl oluyormuş o 😂
Güneş ışığı ca miktarı spor her şey etkiler. Nasıl oluyormuş o? Basketbol oynayan insanların babası annesi 2 metre mi
Sinirli 😂
Ve hormon değerleri etkiler. Büyüme hormonunun özellikle salgılanması
Tamam öyle olsun :)
Sinir değil senin cahilliğin
Tamam teşekkür ederim güzel görüşün için herkes gönlünün ekmeğini yer unutma :)
Desene yiyecek ekmeğin kirli
Yoo benim iyi de senin ters tepmenden anladığım kadarıyla iyi olduğunu pek düşünmüyorum :)
Neden gereksiz hiçbir şey bilmediği halde çok bilmiş birisinin sorusuna verdiğim doğru cevap yüzünden mi
Tamam susar mısın rica etsem :)
Susması gereken güncellenmedeki cahildir
Off tamam kes hadi
Sen kes
Çok boş konuşuyorsun ama
Seninle iletişimde olduğumdandır
Hı hı
Boy ideal takma fazla
İdeal mi? Türkiye’deki kadınlar çok kısa olduğı için idealmiş gibi duruyor
Yoo bence tatlı bir boy standart yanlış
*Standart yani
Teşekkür ederim
💜💜
💜💜
Zıplayarak kemiğin boyunu maalesef uzatamazsınız.
Buradan birisi 22 yaşında 5 cm uzamış basketle
Zıplayarak veya bara asılarak sadece omurların arasındaki diskleri bir miktar geçici uzatabilirsiniz, onun dışında kemiği ameliyat dışında uzatabilmek mümkün değil.
tavşan gibi zıpla bakalım sonucu yazarsın
Aynen
Çok fazla uzamazsın ama dizlerini mahvedebilirsin
Neden dizlerim mahvolsun ki?
sanmam uzayamazsınız
Boyun kötü değil dçneden dert ediyon ki
Mümkün evet
Sanmıyorum
Zorlama kendini
Hayır