@Uykucuyahu iyi akşamlar, yeni üyeyim de. Bir soru sordum kaldırıldı, ilk seni gördüm ve yazdım güzel bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum, fotoda yarimsin ama güzel olduğunu tahmin ettim🤭 Erkeklere soramiyorum dalga geçiyorlar çünkü. Rica etsem mesaj atar mısın
Ben 15 yıl sporculuk 10 YIL antrenörlük yaptım ve 8 yıl akademik olarak antrenörlük eğitimi aldım yardım almak istersen bana ulaşabilirsin yardımcı olabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
@Uykucuyahu iyi akşamlar, yeni üyeyim de. Bir soru sordum kaldırıldı, ilk seni gördüm ve yazdım güzel bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum, fotoda yarimsin ama güzel olduğunu tahmin ettim🤭 Erkeklere soramiyorum dalga geçiyorlar çünkü. Rica etsem mesaj atar mısın
Ben 15 yıl sporculuk 10 YIL antrenörlük yaptım ve 8 yıl akademik olarak antrenörlük eğitimi aldım yardım almak istersen bana ulaşabilirsin yardımcı olabilirim
ben spor salonuna gitmiyorum İzmir'de yaşıyorum az önce fiyatına baktım standart üyelik için 261tlden başlayan fiyatlarla yazıyordu
Kocaelide gidiyorum ben -aylık özel hoca falan 1200
Özel hocasız peki
Tam bilmiyorum benimkinde indirim falanda var içinde
Çok fazla ya
Evet fazla ya ortalamaya göre
Çalışmıyorum aşar beni
Ya zaten burası ortalamanın üzerinde fiyatlar veriyo fazla yani daha uygun yerlerde var
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim