Spor Futbolda bir kaleyi iki kaleci korusa, bunların nasıl yerleşmesi gerekir? istlife321 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bildiğimiz kuralların aksine bir kaleci daha hakkınız olsa bu kalecileri hangi şekilde yerleştirirsiniz?Kızlar Bir Adım Öne Yan yana Arka arkaya Pozisyona göre her ikisi de Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Futbolda bir kaleyi iki kaleci korusa, bunların nasıl yerleşmesi gerekir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle olsaydı, arka arkaya olması durumunda büyük ihtimalle oldukça anlaşmazlık yaşanabilir. Diğerinde ise kaleye gelen şutların soluna gelmesi durumunda biri solda kalır, sağ taraf içinde aynısı geçerli olurdu. 1 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben üst direğin üstüne çıkartırdım kankam :( Top kaleye geldikçe topun üstüne üst direkten atlasın :( 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bakış açısına bağlı topa bakması lazım ilk 1 0 Yorumla