Yeğenim altyapıya yazılmak istiyor da bana sordu ben de sorayım dedim. Kaç yaşında ve nasıl yazılması gerek?
2 ay
Oturduğunuz mahalle ilçe ya da büyükşehir belediye Spor kulüpleri var onlara gidip konuşabilirsiniz. Altınordu Spor kulübü var buradaki tüm Türkiye çapında alt yapıya önem veren bir kulüp belki de bu kulüp ye faaliyeti olabilir.
Merve’cim selam 😊 Ne güzel bir merak bu, yeğenini tebrik ederim ⚽
Genelde kulüpler 8–9 yaş civarında altyapıya alım yapıyor ama bazıları 6–7 yaşta da başlatıyor. En doğrusu yaşadığınız şehirdeki profesyonel kulüplerin ve belediye spor okullarının sitelerine bakmak. Deneme antrenmanı tarihlerini yazarlar. Oraya gidip antrenörlerle yüz yüze konuşun, mutlaka sorularınızı sorun 🙌
Yeğenine hep yanında olduğunu hissettir, spor yapan çocukların özgüveni bambaşka oluyor. Kariyer yolculuğu da böyle küçük adımlarla başlıyor, önemli olan ona inanman ve pes etmemesi için destek olman 💪✨
18 yaşında Futbola başlanilabilirmi ila 8-9 mu olmali
Başlanabilir tabii ki Merve’cim ⚽🎓 18’de profesyonel zor ama amatör kulüpler, üniversite takımları, yerel ligler için gayet mümkün. Önemli olan düzenli antrenman ve disiplin 💪📚
Cevap
5Cevap
Türkiye'de her şey rant parasız Torpilsiz yükselemez ilgilenen olmaz 26-27 yaşına gelir bal Ligi'nde asgari ücrete top koşturur
Yukselenlerin hepsi torpillemi yükselliyor
Yükselenlerin ailelerinin mesleklerini statülerini araştır bakalım nasıl yükseliyor
Arda Güler'in Fenerbahçeye transferinde bile babasının rolü büyük işi o bağladı 😄
Aslında bir yaş sınırı yok diyebilirim bulunduğunuz il veya ilçede özel kurslar vardır elbette oradan başlayabilir daha da profesyonel isterse bu bireysel eğitim ordan da seçmelere girebilir benim de oğlum akademide oynuyor oradan biliyorum
18 de baslayabilirmi? Çok iyi ve kendine güveniyor
18 aslında biraz geç kalmış oluyor kendine güvensede ben de kendime güveniyordum ama 10 yaşındaki oğlum beni zorluyor mesela artık teknik önemli kemik önemli
Guvenmekten kastım kişi byaa yetenekli ve Amatör değil, ama evt 18 den sonra alışması zor
Alışmasından ziyade onun kabul etmeleri zor 😞 aslında ne yetenekli çocuklar var ama ne yazık ki görülmüyor benim oğlum mesela hem şansı güldü hemde yeteneği Ni konuşturdu bşr turnuva da fark ettiler şu an da özel bşr futbol okulundan şimdi Balıkesir akademiye gitti evet biraz mesafe var aramızda ama ona buda alıştı bizde alıştık
7 8 yansımalarında başlamasi ideal
19?
Özel yeteneği yoksa geç kalmış.. ust düzey takımlar için uzak olur biraz ama amatör vs de oynaabilir
Şöyle soyliyim baya yetenekli
O zaman gönder.. hangi şehirdesin
Yürüyerek veya arabayla
hallederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?