Spor Tekrar nasıl motive olabilirim? kuralsiztanrica Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor 2 sene önce 25 kilo verdim ve bunun 7 kilosunu geri aldım şu an ne yaparsam yapayım aynı motivasyonu istikrarı yakalayamıyorum. Düzenim sabah erken kalkıp kardiyo düzenli beslenme, spor ve uykuydu ama şu an hiç birini yapamıyorum… Tekrar nasıl motive olabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ben de sizinle aynı durumdayım amacım var olan kilomu koruyabilmek fakat bu aralar çok abur cubur yiyorum kilo almaya başladım 1 2 Yorumla kuralsiztanrica +1 yıl Sıkıntı bir durum bende durduramadım bir baktım almış başını gitmiş Yorumla zalimsinhayat91 +1 yıl evet maalesef umarım boğazımızı tutmayı öğrenebiliriz Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Spor konusunda 379 cevap paylaştı. bunu tekrar alışkanlık hâline getirmen gerek birde İnaç ve sabırla olmayacak şey değil.. daha önce denedin zaten 1 2 Yorumla kuralsiztanrica +1 yıl Evet ama bunu yapamıyorum işte Yorumla İnce_Memed +1 yıl 2 sene önce ne yaptıysan aynını yapabilirsin sadece aynı isteğe sahip olmak gerek.. istediğinde yaparsın yaptın Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl En fit olduğun dönemdeki fotoğraflarına bak. Yapamamanın sebebi ney? 1 1 Yorumla kuralsiztanrica +1 yıl Psikolojik açlık bence durduramıyorım kendimi Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Şimdi gaza getirmek için duba gibi olmuşsundur falan derdim ama gece gece bi gacıdan küfür yiyemem 😂 0 5 Yorumla kuralsiztanrica +1 yıl Neden küfür ediyim ki 😅 doğrular sonuçta Yorumla kuryeparçası +1 yıl Oha bir de tanrıymışsın, alkol içmeyi helal kılsana noluuuur 😂😂😂 Yorumla kuralsiztanrica +1 yıl Ahahahahaha gerçekten isteyeceğin ilk şey bumu olurdu 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Aslında mantıklı söyledin, helal olsa da olmasa da içiyorum, sen en iyisi bunu ucuz kıl noluuuuuuur 😂😂😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Veya gin ve tonik fabrikası da nasip edebilirsin bana 😂😂😂 Yorumla
ŞimdiÖzgürüz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Motive olmana gerek yok bence. Yapmana çabalayan kimse yok mu, alo hangi spor gönülsüzü.. 0 1 Yorumla kuralsiztanrica +1 yıl Yok işte Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sonuca bakarım 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar