Bu işin sırrı temel reis gibi ıspanak mı yemekte? 😂 Sabahtan beri bir kapağı açamıyorum. 🤦♀️

Tek çevirişte tüm kapağı atmak mümkün değil bence. En azından kendi adıma😅. Fakat elim ıslak değilse ve yağlı değilse kapağı pek ala açabiliyorum.
Güçlü olmak iyi bişey kolaya kaçmak olarak nitelendirilebilir ama sonuçta insana fark katar. Ama güçlü olmayanlar da bu farkı yaratabilir. burada ise zaman devreye giriyor. Daha fazla zaman lazım ve uğraşı lazım.
Sonuç olarak kapak iki türlü açılır. Bir fazla güç ile iki zeka ile😅
Açılmadığı zaman sürtünmeyi artıracak bir havluyla deneyebilirsiniz..
Ya 😂😂😂 çok sinir bozucu bir durum. Ben de açamıyorum bazen.
Oooo tamamdır 😂🥰
daha önceden açıp kapatılmış bir şişeyse evet

Cevap
21Cevap
Şişe kapağında bir şey yokta trk çevirişte kavonoz açabilmek için Godzilla falan olmak gerekiyor dkjcjxjxjdjd
Her şeyin kolayı var. Şişenin arkasına yumruk atarım şişeyi ters çevirip (cam şişeyse) ve hemen açıldı 😊
Şişe vefat şişe iptal shhsshhshs
Ben sağ ben selamet😂
Ben açarım valla bizimkiler her seferinde bana açtırır idi, sinir olurdum.
Her açamadığı çağrılmaz ama ya. Al eline bir şey onunla aç. Yani demokrasi de çareler tükenmez sonuçta.😀
Temel Reisin Karadenizli olduğunu düşünen kaç kişi vardı?😀😀
Ooo yeni aydinlananlardansin 😀
:)) doğru bildiğimiz yanlışlar daha öyle cok ki
Hala sen nereli olduğunda misin😀
Aratmalısın 😀
:) işin sırrı tamamen güçte değil doğru zamanda doğru hareket kavrama ile açma işlemi yapmak. Güç yüzdesi yüksek tek başına değil 🦂🦂🦅🦅🦅🦅🦂🦂🦂🦂
HAvasını aldıktan sonra küçük çocuklar bile açar o kapakları. Güçle alakası yok yani.
Sıkışmış kapak vardı onu açamamıştım güçle alakası yok bence
Elimden kaymıyorsa istediği kadar sıkı olsun açarım rahatça
Şişe kapağını ya da kavanoz kapağını açmak için güce ihtiyacım yok ama akıla ihtiyacım var. Havasının çıktığını bıçağı sokup hafif oynatınca gelen ses ile anlıyorum. Sonrasında açılıyor zaten.
Illa güç olması gerekmiyor, tekniğini bilmek yeterli. Kavanoz kapağı açılmıyorsa üstüne biraz sıcak su dökmek yeterli, hemen gevşer 😎
Masanın kenarını kullan yüzlerce şişeyi açarsın böylece.
Kesinlikle şişe kapağı bozuktur sende bir sorun yoktur😅😅
katiyen o kapağı ilk seferde açamayanım ben 😀 hele asitli içecekleri kola gazoz tarzı hiç açamıyorum 😂😂😂😂 güçsüzüm ben
Ne kadar aşko kuşko gibi gorunsekte açarız 😂
Bazı şişeleri açamam ya elim acır 😂😂😂 Sanırım erkekler bu konuda daha güçlü.
Eheheh bazen elin nemli falan olursa açılmıyor. Elimizi kurulamak gerekebiliyor 😅😇
Bıçak yardımıyla kenardan havasını alıp gayet rahatlıkla açıyorum.😏💪
Çevir aç olmadığı sürece,çakmakla kapak açınca kendimi temel reisten daha güçlü hissediyorum 😂
Evet ama bazen havasını almak gerekiyor 😄 bazılarını havasını almazsan boşa çeviriyorsun ☝🏼
Çenen güçlüdür. Genelde böyledir
Saygılar
Evet rahatçana aça biliyorum
Evet çok güçlüyüm 53 kiloyum
Evet Güçlüyüm Tabikide
Evet açarım ne olacak bir kapaktan 😂
Hayır. Bez yardımıyla açabiliyorum ama.
Değilim Ben 12 kere deniyorum
nerede bende o güç kuvvet
Yok. Bicakla hava aldirmadan acamam
evet
Noo✨