Spor Hangi spor size daha uygundur? FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Günümüzde birçok spor branşı bulunmakta. Şöyle bir baktığınızda kendinize en çok hangi spor branşı yakın görüyorsunuz? Hangi spor size daha uygundur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dört yıl karete yaptım mavi kuş‘a kadar gelmiştim kahverengi çok az kalmıştı ondan sonra siyah zaten o iyiydi ya iyi yapıyordum yani bayada gelişme vardı bende ama bırakmak zorunda kaldım 1 2 Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Bildiklerini öğretebilir misin Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Öğretirdim😂 Yorumla
Kamelyalikadin09 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Voleybol en sevdiğim ve yakın bulduğum spor benden çok iyi voleybolcu olurdu😏 1 4 Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Libero anca kurtarır😂 Yorumla Kamelyalikadin09 +1 yıl 😠sen öyle san Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Smaç mi vurcan çen😂 Yorumla Kamelyalikadin09 +1 yıl Neden olmasın çokta güzel vururum😏 Yorumla