Ben 10 yıldır kiloluyum boyum uzayacaksa da kilolu oluşumdan spor yapmadığımdan sabit kaldı.. kuzenimin boyu 2.03 kendisi Antalyanın en uzun boylu çocuğu var , onun aklı vardı zengin bir ailede doğdu protein tozları spor bir şeyler kendini geliştirdi ve şu an 2 metre boya sahip benim ise psikolojik rahatsızlıklar yüzünden gençliğim kilolu geçti spor yapmadım çok kilo aldım veremedim ve boyum olduğu gibi 1.72 kaldı kendimi böyle mutlu hissedemiyorum annem babamda kısaydı.. yıllardan beri duran şu göbeğim şu kilom gitse spor yapsam protein tozları filan biraz daha uzatamaz mıyım..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende işe yaradı bir denerim...
https://www.youtube.com/embed/WM96uaBkm3sAmeliyata girsene buraya yazacağına
ben şaşı ameliyatına girmedim bir de boy uzatma ameliyatına mı gireceğim bıçak altına yatacağım..
O zaman ölene kadar 1,72 kalacaksın dostum, parayı basarsan 3 ayda 1,88 yaparlar seni.
Kemiğe demirler takacaklar haberin var mı senin hem 1.88 olmaz bi de o kadar..
Kemiğe takılan eksternal fiksatör 3 ay sonra çıkarılıyor ve içerdeki çivi istenirse 2 yıl sonra çıkartılabilir.
Tek bacak 8, çift bacak 16CM uzatılabilir ve süre 90 gün.
karar versem çok pahaldır
8cm uzamak 100, 16cm uzamak 200 bin lira.
200 bin liraya araba alsan boyun uzadığında sağlayacağı özgüveni asla sağlamaz.
www.google.com/.../yillardir-hayalini-kurdugu-boy-uzunluguna-ulasmayi-umut-ediyor-2554895-amp
Kalacak mecbur 200 bin lira kim biz kim hem 200 bini verdin diyelim acılara bile dayanamazsın , hayatımda tek sorunum boy olsa keşke , belki sporla protein tozuyla bir kaç cm daha uzatırım, keşke tek sorunum boy olsa..
Sporla ya da protein tozuyla boy uzatılmaz, 18 yaşından daha büyüme durduğu için tek çare ameliyat.
Acılara dayanırsın ne var, millet beyin ameliyatına giriyor kafataslarını kesiyorlar sende yani.
Insanlar evini arabasını satıp giriyor bu ameliyata, talep çok yoğun.
Içinde olduğun durumu anlıyorum yani birde şöyle düşün hayatından 6 ay gidicek sonra 1,88 olarak devam edeceksin geri kalan hayatına.
Dediğim gibi o parayı buldukdan bir de girmesi kaldı , ne boymuş arkadaş ya boyun olsada ölüyorsun olmasanda sonunda , evet kısayım farkındalık istiyorum uzamasını ama ne param ne de o ameliyatı olacak cesaretim.. sevdiğim kızla aynı boyda olmak ve farkındalık yapmak gerçekden güzel ama ben şeyi merak ediyorum göbeğimle sabit kaldıysa kilo gidince de belki bir kaç cm olabilir çok çalışırkan bir kaç cm oluyor diye biliyorum hep kilolu yaşadım bir de kilosuz olsam demek.. fazla iyimseverim evet ama bilmiyorum kabul etsem bile o parayı hiç bir zaman bulamayacağımız için..
Kilo gidince boyun uzamıyor sadece zayıf olduğun için uzun güzüküyorsun biraz daha, kemiği nasıl uzatıcaksın ameliyatsız?
Ilizarov Eksternal fiksatörü ile alt bacağı 8CM uzatıyorlar, 50 bin lira cıvarı ücretı ama üst bacağa uygulanamaz sadece alt.
1,80 olursun yani
1.80 az
Ben kendi hatalarım yüzünden kısa kaldım hayata açılmadığım için mutluyum böyle hiç sosyalleşmeyeceğim için ama sosyalleşmeyede hazırlanıyorum bu boy her ne kadar çok kısa olmasada insan farkındalık istiyor , ya benim kuzenim Antalyanın en uzun boylu çocuğu.. keşke zamanında onun gibi olabilseydim çok fena aştı kendini , benim kendi hatalarım yüzünden boyum böyle kimse suçlayamaz yani bende memnun değilim ancak uzaması da bir o kadar zahmetli iş para da yok
Benim kuzenim 2 metre 4 santim diğeride 1,90 aga, haberlere çıkmıştı hatta yanında 2 metre 3 santim arkadaşıyla beraber.
https://m.youtube.com/watch?v=igACaLR4kkI saniye 0:30
Vay be benim kuzenle de bir tanışın o da Antalyanın en uzu boylu çocuğudur ben 2.03 diye biliyorum kuzenimi ama belki de daha fazladır başı bulutlara geliyor çünkü öyle diyim sana.. normal bende eve kapanmakla gençliğimi geçireceğime kuzenim gibi yapsaydım zamanında şimdi en az 1.90 olurdum.. ama anne babam da kısaydı.. abilerim en fazla 1.80
Fitness yap
Uzamaz
Yok geçti artık
Neden ki , kilo yüzünden gelişecekse gelişmedi zaten kilo yüzünden uzamasını tuttum şu göbek kilo gitse spor yapsam protein tozları felan..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!