Canımı sıkma benim saçma görüşün sende kalsın. Öyle basit değl sanane milletin benim hayatımdan zevkimden derdimden futboldan tutkudan anlamıyon konuşyon alakasız cevap veriyon sacma klan sensjn, senın görüşün kac dk olacaktı o dk ya bazen çok şeyler sığıyor anlamıyon konuşma bol yapıyon çünkü napaym varsa. O tarihi 90 dk ya tanık etmek paha biçilemez maddiyatcı
Tarihi anmış 22 adam top koşturcak milyon dolarlar alıcak sizde cebinizdeki paradan olucaksınız neyse sen hakaret etmeye devam ediceksin sanırım iyi seyirler size
😂😂😂😂koçum anlamadığın şeylere ne yorum yapar, konuşursun. Sn bu basit kafayla devm et. yok bana kazandırcaklardı para göbek atacaktım bnde boş konuşyon klasik futbolla alakası olmayan maddiyatçı insan tipi. he koçum aynen öyle olcak. Bir kıt kız gibi yapılan yorum :)) 22 adan top peşinden koşacak 😂😂olacaksam olcam sanane. mezara da götürcen o parayı DMİ. Hakaret etmedim primci, cok istersen düşünürüz.. Git dizi izle, oyun izle O kadar parayı seviyon parasız bişey mi var bakalm.
Evet belki de tarihi an olcak, senın anlamadığın anlayamacağın şeyler bunlar. önceden olduğu gibi bundan sonra da olabileceği gibi. Kac bin kişi İstanbul da o maçı izlemek isteyecek 52 kişilik stadın çoğu dolacak takım aşkından sen ne konuşyon be. gece gece saçma sapan konuşyon yat zıbar
Adama Traore: "Türk takımı olarak sadece Beşiktaş'ı biliyorum. Wolverhampton'da oynarken onlara karşı oynamıştım. Deplasmanda taraftarın gürültüsünden arkadaşlarımızla birbirimizi zor duyduğumuzu hatırlıyorum. Arkadaşım Jimenez, kafam çatlamak üzere demişti."
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
internetten satın alabilirsiniz pasolig yok
Biletix den mi
tam bilmiyorum
Boşuna paran gitmesin o parayla en az 2 hafta geçinirsin
Benim görüşüm bu futbol saçma geliyo sadece o paraya 90 dk saçma geliyo sen de benim görüşüme saygı duy boş yapma ne demek
Ona vericeğin parayı 90 dk da kazanamayanlar var
Canımı sıkma benim saçma görüşün sende kalsın. Öyle basit değl sanane milletin benim hayatımdan zevkimden derdimden futboldan tutkudan anlamıyon konuşyon alakasız cevap veriyon sacma klan sensjn, senın görüşün kac dk olacaktı o dk ya bazen çok şeyler sığıyor anlamıyon konuşma bol yapıyon çünkü napaym varsa.
O tarihi 90 dk ya tanık etmek paha biçilemez maddiyatcı
Tarihi anmış 22 adam top koşturcak milyon dolarlar alıcak sizde cebinizdeki paradan olucaksınız neyse sen hakaret etmeye devam ediceksin sanırım iyi seyirler size
😂😂😂😂koçum anlamadığın şeylere ne yorum yapar, konuşursun. Sn bu basit kafayla devm et. yok bana kazandırcaklardı para göbek atacaktım bnde boş konuşyon klasik futbolla alakası olmayan maddiyatçı insan tipi. he koçum aynen öyle olcak. Bir kıt kız gibi yapılan yorum :)) 22 adan top peşinden koşacak 😂😂olacaksam olcam sanane. mezara da götürcen o parayı DMİ.
Hakaret etmedim primci, cok istersen düşünürüz.. Git dizi izle, oyun izle
O kadar parayı seviyon parasız bişey mi var bakalm.
Yoo gece gece canım sıkıldı birilerini çıldırtayım dedim gsliyim ben de can sıkıntısı kusura bakma 😎
Evet belki de tarihi an olcak, senın anlamadığın anlayamacağın şeyler bunlar. önceden olduğu gibi bundan sonra da olabileceği gibi.
Kac bin kişi İstanbul da o maçı izlemek isteyecek 52 kişilik stadın çoğu dolacak takım aşkından sen ne konuşyon be. gece gece saçma sapan konuşyon yat zıbar
Hala utanmadan yazıyon
Hadi işine be GS lıymış
Diyorum ki ben de gsliyim o maça gitmeyi ben de çok istiyorum sadece eğlenmek için takıldım sana ne dolmuşsun arkadaş skskdkdk
@minyoncedric10 ne diyon cocuk.😂😂😂yaşın 18 var mı senın
Canlı canlı barca tecavüz etcek amg
😂😂😂😂geçen gün de öyle oluyordu.
Görcez perşembe günü
Adama Traore: "Türk takımı olarak sadece Beşiktaş'ı biliyorum. Wolverhampton'da oynarken onlara karşı oynamıştım. Deplasmanda taraftarın gürültüsünden arkadaşlarımızla birbirimizi zor duyduğumuzu hatırlıyorum. Arkadaşım Jimenez, kafam çatlamak üzere demişti."
eee napak böyle dediyse😂ben ne diyorum sen ne.
Cuma günü de ayrı konuşur😉😂
Benfica bile 3.0 yendi barcayı ne yani şimdi aen berabere kaldın dşye en degişti ee tamam ele ele barcayı ne yapmış olcaktın?
😂😂😂😂😂
Bunu sen diyosun cocuk.😂😂😉ettiğin yorumlardan belli kimin neyle çalıştığı.
Hadi sütünü iç büyü de gel emi
ben sütü annene içirdim acayip yalıyodu dayanamadım
Senın annen de öyle diyordu beyinsz velet 😂😉varsa bir annen tabi. boş ver git şimdi
Uğraşamam s i k kafalı çocuklarla.