Kendileri için spor yapıyorlar... Haliyle hoş bir vücuda sahip oluyorlar.. Kendilerini beğeniyorlar, karşı cins onları süzüyor... derken özgüvenleri artıyor.. Ki bu çok hoş bisey.. Özgüven artması ve ego birbirinden farklı iki şey..
Bir arkadaş demiş görüşünde dikkatimi çekti: " Yapabilecekleri şeyi onlar yapmadığında " O kadar haklı ki.. Yapma imkanları var fakat yapmıyolarlar... Ee bu halde yapan kendini daha üstün görebilir bi an için bile olsa... Gururlanır kendisiyle.. Kendini şımartır Ve bu da ego değil..
Ben 2 yıldır yapıyorum ve evet egom var neden olmasın. Başkaları yatıp yemekle meşgulken ben o sırada ağırlığın altına yatıyorum sabah at gibi yumurta yulaf yiyorum. Kaarşımdakinin yapabileceği ama yapmadığı her konuda egomu sergilerim
Tabikide değil erkek vücudunda kas oranı daha fazla kadın vücüdunda daha az bununla birlikte hormonal olarakta kadınlar erkekler kadar bu işi kolay yapamaz ben sağlık boyutundan bahsediyorum
Ego değil. Kendini seven bir insan sporunu yapar ve yaptıkça daha iyi bir görünüme sahip olur. Bunun da farkında olduğu için doğal olarak bir özgüven gelir. Karşınıza çıkan bir kaç yanlış insandan dolayı herkesi aynı sanmayın.
Şöyle, insana özgüven veriyor spor yapmak, kendini iyi, sağlam hissediyorsun. Ancak bazıları özgüvenle ego arasındaki dengeyi kuramadığından spor yapan herkes egolu olarak yanlış bir şekilde damgalanabiliyor maalesef.