Spor Spor salonunda havlu kullanmayan birisini uyarır mısınız? Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siz tam yeni harekete geçecekken ter bırakmış birini, spor salonu sahibine şikayet eder misiniz? O kişiyi uyarır mısınız? Spor salonunda havlu kullanmayan birisini uyarır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Besyocu123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Niye yüz göz olayım. Konuşsam dağdan mı indin diyeceğim çünkü. Hocalara söylerim uyarsınlar 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Salon sahibini uyarırım, kişi ile görüşmek ve salon kurallarını gözetmek onların görevi sonuçta. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ben uyarıp da başıma bela almak istemem salon sahiplerine söylerim onlar uyarsınlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şikayet ederim sanırım ya kim yaptığını görsen onu da uyarirım büyük ihtimal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye yüz göz olayım. Konuşsam dağdan mı indin diyeceğim çünkü. Hocalara söylerim uyarsınlar
Salon sahibini uyarırım, kişi ile görüşmek ve salon kurallarını gözetmek onların görevi sonuçta.
ben uyarıp da başıma bela almak istemem salon sahiplerine söylerim onlar uyarsınlar
Şikayet ederim sanırım ya kim yaptığını görsen onu da uyarirım büyük ihtimal
Bana zararı yoksa uyarmam
kim ne yaparsa yapsın
Evet. Yanında yoksa da yardımcı olurum.
Hayır uyarmam
Gitmedim bilmiyorum ki
Karismam
Uyarmam
Ya ısırırsa?