Voleybol hocamdan ürküyorum?

arkadaslar ben 19 yasindayim ve voleybol kursuna gidiyorum benim gittigim yerde iste 15 yas ustu kizlar geliyo. hoca biraz fazla samimi yani ilk gidisimdi bu ama hoca birden 'moral ve samimiyet' adi altinda sariliyo falan yani abarttigimi dusunmuyorum ama surekli birileriyle temas halinde mesela kucuk kizlara falan bir hareketi gosterdiginde kendisi yapmak yerine kiza dokunarak yapiyo ornegin bacagi onde olmasi gerekiyo kendisi eliyle ilerletiyo. benimle da bugun fazla konustu yani soyle dusunun yoldan gecen bir insan size durduk yere sariliyor henim icin aynisi cunku yoldan geceni de tanimiyorum hocayi da neyse iste ben uzaklastikca adam dibime girdi cikmadan 5 dk once falan hep boyle modun mu dusuk dediginde hayir samimiyet sevmiyorum dedim ve uzaklastim ama bundan sonra daha 2 aylik sozlesmem var mecburen gidicem bir sey yapacagini sanmiyorum ama yine de tedirgin oluyorum anksiyetem var biraz ondan da olabilir. 'klasik kezban' sozunu kabul etmiyorum.(baska sorularda gordugum icin dedim) ne yapabilirim
Voleybol hocamdan ürküyorum?