Spor Grand Prix yarışlarında arabalara mı, motosikletlere mi ilgilisiniz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlikMotosiklet yarışlarını izlerken hayatın anlamını izliyor gibi heyecanlanıyorum. Yarış, spor ve tutku bence!! #Spor #TubaSueda Grand Prix yarışlarında arabalara mı, motosikletlere mi ilgilisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Motor tabiki. Şu motorun yan yatıştaki karizmasına bakar mısın 1 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Spor konusunda 336 cevap paylaştı. 2006’dan beridir büyük bir Formula 1 izleyicisi ve hayranıyım. O tarihten bu yana kaçırdığım bir tane bile yarış olmamıştır. Ne mutlu bana ki böyle muhteşem bir organizasyona bu kadar kalpten bağlıyım 1 0 Yorumla
rom75 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Arabalar tabi hatta ben bile kurt köydeki piste giderim ve biraz toz alır gelirim 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 444 cevap paylaştı. F1’i büyük bir tutkuyla izliyorum. Çünkü orada Mühendislik çok ön planda. 1 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Rica etsen Motorun baş harfini büyük yazar mısın 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 827 cevap paylaştı. Formula 1 severim 1 0 Yorumla