Bence tembellikten başka bir şey değil.
Spor yaparken istikrarlı olmak ve ara vermemek için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

Kanka ben kendimi çok kötü hissedersem eğer 1-2 hafta ara veriyorum spora. Ancak kendimi motive etmem hiç zor olmuyor çünkü spor aşığı bir arkadaşım var. Ben Naz yapsam bile eve gelip zorla alıyor beni. Aynı şekil bende onu alıyorum birbirimizi böyle idare ediyoruz. Aklımdan hiçbir zaman tamamen sporu bırakmak geçmiyor çünkü tadını aldım ve bağımlılık yaptı.
Sen şanslısın o zaman. Ben korona ilk çıktığı zamanlarda bırakmıştım. 10 kilo vermişim shsksjs şimdi yeniden başladım.
@ϻerii_ Merviş eve gideyim fena uğraşıcam seninle dua et işteyim shshhs
@ϻerii_ shshsksos
Cevap
2Cevap
Sağlıklı ve çekici olmayı düşündüğüm zaman geriye bir şey kalmıyor
Siz sporla uğraşıyormusunuz
Evet
Aslında herkes bu konuda bir anlık gaza gelerek yanlış yapıyor. Kontrollü bir şekilde temel hareketlerden hafif ağırlıklarla başlayarak altyapı hazırlamak ve daha sonrasında ağırlıklarla kütle büyütmek gerekiyor. Tabi bununla da bitmiyor. İyi bir beslenme programı kadar uyku da önemli bir etken. İmkanınız varsa bir spor salonuna gitmenizi öneririm.
Kendi kendinizin antrenörü olursanız belki ama onun için de en az 5 yıllık spor deneyimi gerekiyor.
2 ayda yakalayacağınız gelişmeyi 1 yılda yakalarsanız ben buna gelişme demem. Vücut yapınızı bilmiyorum, tahlil görmedim. Bu yüzden uygulayacağınız diyeti de bilemem, uymanız gereken spor programını da. Tabi evde çalışacaksanız size çalışmayın diyemem. Bir personal trainer ile çalışırsanız daha iyi olur. :)
Hedefime ulastigimda ki sonuçla
Ederim ben
Etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?