Bayern Münih'e play-off ayarı! Bundesliga şampiyonu artık play-off turu ile belli olacak! Sizce Münih'in hegemonyası yıkılır mı?

Bayern Münihe play-off ayarı! Bundesliga şampiyonu artık play-off turu ile belli olacak! Sizce Münihin hegemonyası yıkılır mı?
Bundesliga da yeni bir sisteme geçiliyor, daha rekabetçi bir lig isteyen Bundesliga yönetiminin uygulayacağı yeni sisteme göre lige play-off turları eklendi. şu an da sadece Belçika Ligi'nde uygulanan bu sisteme göre normal sezonu ilk 4'te bitiren takımlar lig üsulü rövanşlı maçlar oynayacak. Sezon boyunca toplanan puanların yarısı play off'a taşınacak, karşılaşmaların sonrasında oluşacak puan sıralamasında play off'u lider tamamlayan şampiyon olacak.

Bundesliga CEO'su Donata Hopfen "Açıkçası zirvede ne kadar fazla rekabet olursa şampiyonluk daha çekici olacak. Birkaç hafta önce göreve geldiğimde de söyledim, eğer faydalı olacaksa play-off'ları konuşabiliriz. Bayern'in son yıllarda harika işler çıkardığını ve özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarının onlara finansal anlamda diğerlerine göre büyük avantaj sağladığını unutamayız."
Caps bana ait 😂
Caps bana ait 😂
Sizce bu play off sistemi, Bayern Münih'in 9 yıllık hegemonyasını yıkabilecek mi?
Bayern Münih'e play-off ayarı! Bundesliga şampiyonu artık play-off turu ile belli olacak! Sizce Münih'in hegemonyası yıkılır mı?