Uğurcan Çakır
Abdülkadir Ömür
Tony Nwakaeme
Bakasetas & Marek Hamsik
Edin Visca
Cornelius & Djaniny

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Nwakaeme, Hamsik, Uğurcan ve Cornelius bana kalırsa Trabzonspor'un sigortası konumunda. Uğurcan, tek başına takımı adına sayısız maç kazandırmıştır Muslera gibi. Dördünden biri maçtan kopsa takım belki maç kazanamayacak. Lig şampiyonu olduktan sonra şampiyonlar ligi de var ya direkt gruplarda oynayacağız ya da elemelerde, buna göre de illaha takıma takviyeler de yapılır. Şimdiden hayırlısı olsun.
Cevap
9Cevap
Cevabım canımın ciğeri Nwakaeme. Ama Uğurcan abimizin de yeri bizde bambaşkadır:)
Hiçbirini tanımıyorum aralarında yakışıklı olanını seçecektim o da olmadı hepsi çirkin:/
Yillar sonra istedim sampiyonluk cok iyi oldu trabzon rengini seviyorum
Tabikide mavişimsékler 😃😃😃
Takip etmiyorum bu yil yattara yi severim 😃
Şaka ir yana da bir takim da 7 yabanci futbolcu aynuyorsa o takim turk ligi olamaz buna sinirlama gelmeli en fazla 3 olmali , turk liginde yabanci oyuncu sacma 2 yil once gs 11 inde 11 yabanciyla cikmisdi cildirdim bu ne ya turk liginde birtane yabanci yok cok da umrumda artik ben adana demir sporluyum orada da 8 yil oynadim
Trabzonu severim ucurtma yapardim trabzon renkli gs fb bjk renkler hep benle trasa girerdi ben de tesbih ipiyle ucururdum jilet gibi keser alirdim 😃
Orada yabancı yok mu? Ayrıca yabancı sınırı kuralı demek türk futboluna ihanet demektir maalesef ilk 11e yabancı futbolcu koyma sayısı ileriki sezonlarda daha da azaltılacak bunun kötü tarafı herkesin yerli oyuncu almak zorunda kalması ki hiçbir işe yaramayacak berbat yerliler bile bu kural yüzünden değer kazanacak. Yabancılar olacak ki onlarla rekabet edebilecek yerli oyuncular kendilerini göstetebilsin öteki türlü amatör lig de bile olmayı haketmeyen oyuncuları sırf yabancı kuralı yüzünden almak zorunda kalacak takımlar olacaktır
Oyumu Kaptana bastim. 🔴🔵👍
Nwakaeme'yi severim
Şampiyonluk kapıda ♥️💙
Uğurcan Çakır. ^^
Edin Visca
Hamsik
Edin Visca
Hamsi sevmiyorum
Şampiyon olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?