Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile lider Trabzonspor karşı karşıya geliyor!Bugün Ali Sami Yen'de saat 19:00'da oynanacak bu kritik maç, Galatasaray için lige tutunma mücadelesi anlamına gelirken, Trabzonspor için de şampiyonluğa giden yolda önemli bir galibiyet fırsatı demek.
Sizce bu kritik maçın kazananı kim olur?
Galatasaray
Trabzonspor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugün Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor! Sizce kim kazanır?
Galatasarayın şansı çok ama çok az. Kadroyu gençleştirme projesi kapsamında kalitesini epey düşürdüler. Fatih Terim de, Burak Elmas da büyük hata yaptı bence. Bu saatten sonra Galatasarayın işi zor. Son günlerde defansı ve kalecisi epey kötü. Trabzonspor ise geniş kadrosu ve kalitesi ile rahatlıkla alacaktır maçı. Tabi futbol her zaman güçlünün kazandığı bir spor olmadığı için sonucu akşam göreceğiz.
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Türk futbolu kazanmadıktan sonra Trabzonspor kazanır derken heyecan duyamıyorum, Galatasaray alsın, Aslan alsın derken kendime inanamıyorum, nolacaz biz annem😪😪
Futbol 90 dakika hiç belli olmaz lakin.. #Trabzonspor 'um bu maçı parçalayarak alacak.. Ya öyle ya da böyle.. Yani kısaca ya herro ya merro.. #İstanbul saltanatını yine yıkacağız.. : D Şanlı TRabzonum... Bu akşam Şampiyonluğa 1 adım daha yaklaşır umarım. #Galatasaray'a da başarılar... Ama dediğim gibi futbol bu.. 90 Dakika kim yener , kim yenilir önemli değil. Önemli olan 90 dakika Keyifli maç izlemek Holiganlık iyi bişey değil..
Açıkçası Beşiktaş taraftarıyım ama Galatasaray'ın kazanmasını veya berabere kalmasını istiyorum çünkü Trabzonspor'un çoğu maçını hakkı ile kazandığını düşünmüyorum Bu sene biraz hakemler trabzonspor'u kolladı.
Eğer yenilirsek şu Torrent'in başını yiyecekler ve kaos oluşacak takımda. O yüzden bunların olmasını istemediğimden umarım kazanırız. Takımın halini gördükçe sinyor keşke kalsaydı diyorum. Bütün ihale Torrent hocama kalacak.
Galatasaray darmadağın. Trabzonspor alır diye tahmin ediyorum. Soruyu cevaplamak için geç kaldım fakat olsun. Yinede cevapladım. 😁 Sahi kim kazandı o maçı?
Galatasarayın en kötü hali ile Trabzonsporun orta hali (son 2 maç berabere) ya şehrimin takımı Trabzonspor uçuşa tekrar başlayacak ya da Galatasarayın kırılma noktası...
Ben bu gün supriz bekliyorum galatasaray kötü gidişe şom verebilir ben olsa geriye yaslanırım kontra ile denerim kerem olsun morutan bunlar tehlikeli olabilir