Spor Skechers Dynamight 2.0 nasıl bir ayakkabı, alınır mı? MuscularBoy Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandır almayı planladığım bir ayakkabı. Deneyip memnun kalan arkadaşlar varsa, deneyimlerini duymak isterim. Skechers Dynamight 2.0 nasıl bir ayakkabı, alınır mı? Cevapla Ayakkabı Soruları Memnuniyet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yanıltmayan bir marka enazindan urunune sahip cikiyor iki ay once almistim ayni yerden ikiside yirtildi fabrika iade aldi tabi aldigim fiyata ayakkabi bulmak ne mumkun uzerine bi 300 lira daha bayilmak zorunda kaldim 0 1 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Bu çok önemli bir detaymış. Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Güzel ayakkabı alınır 0 2 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Benim de fikrim bu yönde👍🏻 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Güzel :) Yorumla
sıloşizm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Başka bir modelini kullanıyorum. 0 2 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Memnunsunuz anladığım kadarıyla. Yorumla sıloşizm +1 yıl Memnunum ben. Kaliteli bir marka. Yorumla
my_dream__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ben beyazını kulandım çok rahat 0 1 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Beyazı çok kir göstermiyor mu? Yorumla
MutluOlYeter91 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İyi duruyor 0 1 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Çok hoşuma gitti açıkçası. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanıltmayan bir marka enazindan urunune sahip cikiyor iki ay once almistim ayni yerden ikiside yirtildi fabrika iade aldi tabi aldigim fiyata ayakkabi bulmak ne mumkun uzerine bi 300 lira daha bayilmak zorunda kaldim
Bu çok önemli bir detaymış.
Güzel ayakkabı alınır
Benim de fikrim bu yönde👍🏻
Güzel :)
Başka bir modelini kullanıyorum.
Memnunsunuz anladığım kadarıyla.
Memnunum ben. Kaliteli bir marka.
ben beyazını kulandım çok rahat
Beyazı çok kir göstermiyor mu?
alısın
Sen giyme koku yapıyor
İyi duruyor