@KürkMantoluHayri
Düzenli plank yapıp olumlu sonuçlar alan var mı, varsa ne gibi değişimler gözlemlediniz kendinizde?
@KürkMantoluHayri

İşe yaramıyor diyenlere asla katılmıyorum. 😄 sizde işe yaramıyorsa bizde nasıl yarıyor onu anlamadım ki? Sadece egzersiz yaparak vücudun şekil almasını beklemiyoruz heralde değil mi? Şekerden, karbonhidrattan uzak durup proteine abanın bakalım nasıl sonuçlar elde edeceksiniz. Plank tüm bölgeyi çalıştırdığı gibi gibi duruş bozukluğunada çok iyi gelen bir egzersizdir.
Hakkında bilgim var, kısa süreli yapmışliğim da var. Evde yapıp sonuç alan var mı, onu merak etmiştim. Tesekkur ederim.
Evde yapılan plank ile salonda yapılanın arasında hiçbir fark yok. Salonda en fazla sırtına ağırlık koyarsın evde de yapılabilir bu. Ayrıca plank yaparken karnını sıkıp içine çekmek çok önemli bir detay. Rica ederim, iyi geceler.
Teşekkürler 🌺
Ricalar
Planktan sonuç almak için önce bir miktar karın kası yapman gerekli yoksa sonuç alamazsın. Birde duruş çok önemli karnında hissetmen gerek yanmayı kolun veya başka yerlerin ağrıyorsa bil ki duruşun hatalıdır.
İlk başladığımda bel ağrısı olmuştu, yanlış duruştan mi kaynaklandi yoksa yeni başladığım için mi öyle oldu anlayamadım.
Belden ağrı olduysa duruşun hatalı olabilir. Düz bir şekilde hatta ufak bir köprü halide alabilirsin (azıcık kambur durmak gibi) ama sakın karnını yere yakın tutma bu belinde gereksiz yüke ve kemiklerinde incinmelere neden olur.
Anladım, teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim tekrar hatırlatıyorum sadece karnında yanma hissedene kadar pozisyonunu düzeltmeye bak. Başka hiç bir yerin ağrımamalı.
Karında yanmayı hissediyorum diğer ağrılara da dikkat ederim artık. Sağ ol, iyi geceler..
Cevap
9Cevap
Aklıma ne zaman eserse o zaman yapıyorum 😂
Ama düzenli yapınca illa ki etkisi olur
İnceltme yapmaz. 40-45 gün sonra sıkılaştırıcı etki eder.
İhtiyacım yok ki fagagsgagsysuhfhudndkcmfkck🧿
Dur köşede gülüp geleyim😒
Ama🥺
Spor için salon şart milleti göreceksin ki kıskanasın..
ben anlamam ama yapan hatunları izleyebilirim
O değilde vücut çalışıyorum gayet değişti @görüntü
Yapmadım hiç
Hiç denemedim
Denemedim bişey diyemeyeceğim
Boş iş hiçbir yararı olmaz
Düzenli ossuruyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar