Evet arkadaşlar erman hoca bundan bir kaç gün önce 39 yaşında ki avukat ezgi yavuz ile evlendi! Bende bu olayı gördükten sonra kendimi evde kalmış hissettim, sizce bende artık bu dünya evine girmelimiyim yoksa hiç bulaşmayayım mı bu işlere! ? 😂 Ne tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar? 😅
Futbol yorumcusu Erman toroğlu evlenince bende kendimi artık evde kalmış hissetim!😂 Sizce bende artık evlenmelimiyim?
Brigitte macron'u bedava verseler almam be! O saatten sonra o kadın bana ne verebilir ki? Ancak tecavüzcü coşkun gibi benim gençliğimden yararlanır! Sapık kadın 😂
Aslında ben daha öncesinde 25 yaşında ki bir kızın bile bana göre çok genç durduğunu düşünüyordum ama hocayı görünce kendi kendime acaba fazla mı abartıyorum diye sormuyor değilim! 😅
Kimse benim bu kahrımı çekmez! Hafta sonlarında genelde akşamları maç izlerim, bayanlar ise maalesef böyle erkekleri itici buluyorlar! Gerçi Ibrahim tatlıses gibi adamlarla evlenenlerde var ama neyse! 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaşa niye takılsınlar ne güzel evlenmişler işte belki de kız büyük seviyor nereden biliyorsunuz
Yaşlı mı sever olgun mu orasını bilmem ama hoca yatak işlerini baya seviyor! Yorumlarının arasında devamlı imalı konuşmalar yapar 😂
Büyükler genelde daha iyi oluyor ben de büyük seviyorum cjjdjd
Yahu bu artık büyükte değil, resmen dedesinin yaşında! 🤣
Bulaşma hocam boş ver 😄
Evli arkadaşların çoğu zaten bin pişman! Adamların imkanı olsa yarın boşanacaklar 😂
Ay yeni haberim oldu 😅😂
Gönlünüze göre birisini bulursanız tabiki evlenin
Kimse beni almıyor ki nereden gönlüme göre birini bulacağım ! ? 😂
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Evlenme, sevgili edin. Evlilik boş iş, vakit kaybı..
Belki bizimki daha doğmamıştir :) diye düşünüyorum bazen
Bu işlerin sizcesi bizcesi olmaz. Yapabileceksen evlen.
Kimse talip olmuyor ki! 😂
Sen talip ol zaman? -.-
Maalesef bulamıyorum 😅
O zaman otur oturduğun yerde. Rahat mı battı?
En iyisi evlenmemek diyorsun yani! 😁
😅
Bilseydik daha önce den everirdik😂😃
Vallahi ya! Yaşamız da 37 oldu artık, kimse almaz beni artık 😂
😂😂 çok umutsuz olma bakmışsın biri çiki vermiş.😃
Yok ya kimse çıkmaz bu saatten sonra! 😅
Eee Erman Toroğlu na çıkmış San mi çikmiycak😂😂😂
Iyide adamda bol para ve gayrımenkul var e kızda avukat olduğuna göre kendisini garantiye almıştır! 😅
😂😂😂😂😂😂
Bende fransa cumhurbaşkanı macron gibi 70 yaşında olan bir nine mi alsam acaba? ! 😂
Neee macron un eşi vardı zaten 😮😮
Tamam işte macron'un eşi 70 yaşında! Bende acaba onun gibi mi yapsam diyorum 😂
Bilmem ki bizim Türk kadınları 70 mişinde sonra kimse ile uğraşmak istemez 😂😂 sen git macron gibi Avrupa'dan al onlar bu konuda çok iyiler 😂😂😂
Brigitte macron'u bedava verseler almam be! O saatten sonra o kadın bana ne verebilir ki? Ancak tecavüzcü coşkun gibi benim gençliğimden yararlanır! Sapık kadın 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ama macron çok mutlu görünüyor. Bak bı sende dene derim 🤣🤣🤣
Aman eksik olsun! Şimdi onun o takma dişleriyle falan uğraşamam! Artı insanın şeyi bile böyle bir kadının önünde taaruza geçmez, bildiğin nine işte 😅
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ayy ağlicam artık gülmekten 🤣😂😂
Aslında ben daha öncesinde 25 yaşında ki bir kızın bile bana göre çok genç durduğunu düşünüyordum ama hocayı görünce kendi kendime acaba fazla mı abartıyorum diye sormuyor değilim! 😅
Yalan mı yani? Brigitte macron önümde soyunsa bile ninevari vücüduyla hayallerimi yıkar! 😂
25 bulursan öpte başına koy. 🤣🤣
Küçükmuş falan bunlar boş işler. Hocadan örnek al😂😂
Bide 70 yaşlı nineleri boş ver sen. Sen zekfsizin macron musun ki? Nene alasin,😂😂
Vallahi örnek alıcam! Nerede lolita varsa yürüyeceğim 😅
Örnek aldığım isimleri açıklıyorum...
Erman toroğlu ve Ibrahim tatlıses ! 😂
Sen en iyisi İbrahim Tatlısesi örnek al! O işini iyi biliyor valla 😂😂
Tabi, zamanında o pala bıyıklarıyla hülya avşar'ı rol bahanesiyle nasıl öptüğünü görmüştüm! Ibo çok istekli bir adam, pardon sanatçı olacaktı! 😂
😂😂😂 şimdi o konular girme! İbo zaminda ki şimdide az çapkın değil di. Adam küçük minik demiyor. Doğru dalıyor 😂😂😂
O hanımlar nasıl o pala bıyıklı adamla öpüşüyordu hala anlamıyorum! Hele bu son eşi parası dışında neyini beğenmiş merak ediyorum!!! 😅
Sende o ne yaparsa onu yap :D
Iyide 72 yaşını mı bekleyecem evlenmek için! O zaman bende bir lolita alayım diyorsun yani? ! 😅
yok yok yaşla alakalı demiyorum ne fiil yapıyorsa sende aynını yap
O ha! 😂
sen de evlen tam olsun haha :D
Kimse benim bu kahrımı çekmez! Hafta sonlarında genelde akşamları maç izlerim, bayanlar ise maalesef böyle erkekleri itici buluyorlar! Gerçi Ibrahim tatlıses gibi adamlarla evlenenlerde var ama neyse! 😅
para varsa sıkıntı olmaz hehe
Işte maalesef o konuda biraz zayıf kalıyorum! 😅
o zaman ahmet çakar ol sende :D
Şimdi yılan, bikini falanla uğraşamam! 😂
🤣🤣🤣 yanlış insanı örnek alıyorsun
Başka örnek alınacak adam yok piyasada ne yapalım yani!! 😂 Bende hoca gibi benden çok daha genç olan 20'lik bir lolita mı alsam acaba? ! 😛
Yani, Erman hocanın izinden git 😂
O zaman 70 yaşını beklemem ya da 20'lik birini almam lazım! 😂
Sende de SAN şöhret pes olsaydı kolaydı
Para olsaydı
E tabiki para ve mal varlığı falan yüzde 95 etkili olmuştur, hocada o yüzde 5'i ağzıyla kapatmıştır!😂
Hahahah çene bol hsjssj
Hocanın ağzı zaten çok iyi laf yapıyor! Adam zaten bodrum'da villa'da yaşıyor sadece hafta sonları program için İstanbul 'a geliyor...
Miss
kanki seninki daha doğmadı :D
Aynen kardeşim daha bir iki senesi var!😂
daha doğacak büyücek okuyup meslek sahibi olcakta öyle evlencen :D
O zamana kadar ne halt edecem yahu! 😂
pozisyonları yorumlarsın :D
Gitki şimdi hocam başka pozisyonların yorumluyordur! 😂
oynatalım uğurcum :D
Ezgiciğim o topa öyle girilmez vesaire vesaire...😂
aklıma ayhan akmanın pozisyonu geldi :D
😂
:D :D