Kendimin nerede olacağını bilemiyorum. Hayat insanı nelere sürükler çok belirsiz…
Belki bizde onun gibi yetenekli olup şımarabilirdik.
Ciddi anlamda bu seviyelere düşmesine üzülüyorum. Piyasaya ilk çıktığı zaman yaptığı o şık hareketler (çalımları) o güzel futbolu beni baya bir etkilemişti. Umarım tekrardan yükselişe geçer. O potansiyeli fazlasıyla var. Saçını neden ektirmiş onu pek anlayamadım. Çünkü saçları şey de değil. Belki önlem amaçlı ya da gürleştirme yaptırmıştır.
Saç ektirmeyi bıraksın da topuna baksın. Saç ektirmeyi bıraksın da gitsin kendini adam akıllı kulüplere pazarlasın.
Saç ektirmeyi bıraksın da goller atmaya başlasın.
Saç ektirmeyi, kızlara dm'den yürümeyi ve kendine taht yaptırmayı bıraksın da adam olsun ekmek yediği ve gelecekte ekmek yiyeceği kulüplere hıyanetlik yapmasın...
Emre mor gerçekten aşırı yetenekli bir çocuk. Bireysel tekniği o kadar güzel ki, birazcık kendisini geliştirebilseydi ve şımarık olmasaydı çok daha başka yerlerde olurdu. Ama o şöhreti kaldıramadı ve bencil davrandı sonuç üzücü son.
Cevap
7Cevap
Bu hayatta ne oldum delisi olmayacaksın...
Nice futbolcular var bunun kadar havalı değil...
Herkes kalbinin ekmeğini yiyor.
Emre Mor'un tek yeteneği top sürüşü. Oyun zekası, bitiricilik, asist hiçbir şey yok
Mahalleden dışarı çıkmazdım.
Bu kafayla Karagümrük bile çok.
Mahalle takımına
Klasik türk topçusu parayı gördümü salar 0 disiplin, yetenekliydi ama yazık etti kendine
Ondaki yeteneğe gerek yok, ben ondan daha yetenekliyim. Bir insan bu kadar umursamaz olamaz
Yetenekli ve zengin ol ama saçın dökülsün. Olacak iş mi?
Yok olup giden yetenek 😣
Genç oyuncu danışmanlığı çok önemli çok
Arda'dan sonra en sevdiğim futbolcuydu.
Emre Mor'u yakışıklı sanan da ne bileyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?