Galatasaray'ın yeni transferi Emre Mor'un Yağmur Taktaş ile tanışmak için attığı mesajlar ortaya çıktı.Sahada olmasa da dm'de fırtına gibi esiyorMilli futbolcu daha önce Cansu Taşkın ve Brezilyalı model Angelica Perla'ya da mesaj atmıştı.Nerdesin sen?Taktaş'ı mesaj yağmuruna tutan Mor, önceki gün yakayı ele verdi. Mor'un genç kadınla buluşmak için özel yazışmaları ortaya çıktı. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, Adanalı güzelden yüz bulamadı.Hayatta mısın ses ver hanımefendiMor, "Beni yine görmezden geleceksen bir daha yazmayacağım" dese de Yağmur Taktaş'tan yüz bulamadı.
Ee ne var bunda. Gayet normal. İnsanlar tanışmak için ne yapabilir ki başka. Bence bunların ifşa edilmesi suç olmalı. Sosyal medyada başka insanların mesajlarını alma ya da almama hakkı verilmiş bütün kullanıcılara. Mesajlarını kapatsın kimsenin tanışma mesajını görmek istemiyorsa. Hep armut piş ağzıma düş, ilk adımı erkek atmalı derler, bir de gidip ifşa ederler erkekleri.
Kadınlar reziller. Nefret ediyorum bu tarz erkek düşmanı kadınlardan.
başarılı olduğum app'lar var. mesela speaky gibi ya da inkiveta gibi ( kapandı ) ama beceriksiz olduğum app'ler da var. c2 gibi ya da badoo gibi ya da instagram gibi.
ama en güzeli kafe ortamında araba anahtarı ve afilli bir ev anahtarını masanın üzerine koyduğumda ağa düşenler. deneyin bak çok zevkli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
olabilir niye böyle milletin aşkini meskini birine ilgisini konuşuyoruz böyle uzun uzun. O da bir insan hoşlandığı tanışmak istediği kişilerin olması çok doğal Herkes işini biliyor niye ortaya çıktı peki mesajlar?
Bazıları da ne ego kasmış gerçekteki hallerini bilmesek fjsjdjdj bence bu tarz şeyleri ifşalamak sadece ilgi çekmektir diye düşünüyorum ben, herkes herkese yürüyebilir bunda bir sıkıntı göremiyorum ben, egolanıcak bir durumda.
O hooo çok becerikliyim işim gücüm yok sürekli birilerine yürürüm hiç durmam 😀Espri bir tarafada. Kimseye yazmaya yürümeye mecalim de yok zamanımda yok isteğinde yok. Ben böyle kendi halimden memnunum. Olaya gelince altı üstü tanışmak istemiş sözlü taciz ya da hayır cevabının üstüne şantaj tehdit gibi şeyler olmamış. İfşalamakla kadın kendi kalitesini pardon reklamını yapmış oldu. Şimdi arama motorlarında bu motoru ararlar belki iki üç reklam teklifi gelir şöhret olur. Oda belki 😀
Milyonlar kazanan bir futbolcusun. Ama sürekli sosyal medya üzerinden kızlara mesaj atıyorsun. Bende o kadar para olsa, bu kadar tanınan bir isim olsam kimleri koştururum kimleri. Ayrıca bu durumu gidip paylaşmak, Emre Mor'u akılları sıra ifşa etmek doğru bir şey değil.
Ya ben anlamıorum neden böyle hoş olmayan şeyleri paylaşıo insanlar? ayıptr be kardeşim. se x videoları yayınlanıo ifşa edilip vs insanlar mahremiyeti var. hepimiz se x yapıoruz evli evsiz hani dünya böyle ne bilim çok terbiyesizlik ya. utanmaz arlanmaz insanlar. anaları bacıları için düşünüp bu konuya mahrmiyet göstermeleri gerek. kendi anası bacısına yapılsa nasıl olur die düşünüp yapmamaları gerek.
İşte buna ego tatmini denir 😂 kıyamam bir kız bunu niye ifşalar ki 🤔 tek cevap gündeme gelmek. Yalnız kendilerinden ödün vererek meşhur olmaları biraz utanılası
İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı.
Yürünecek karı var kasacak karı var.. Nadiren boşa giden merhaba mesajlarım olsada nokta atışı yapmada iyiyimdir.. Kah tanışma aşamasında kah ilişki halinde cevap alamazsam ikinci mesajı atmamak altın kuralımdır.
Emrenin bu kıza neden yazdığı gayet belli oluyor, evlenmeden önce cinsellik için takılmak için, kızın instagramına baktım merve sanaydan farksız bir karakteri yokmuş gibi sanki merve taşkın gibi merakından gitmiş güzelim gülleri gibi.
ulan o kadar laf ediyoz da, hepimiz kimlere kimlere yuruyoz dm'den. Masum degiliz hic birimiz!!!😂🤣 dm kutulari acilsa cok kan cikar ama, meshur olmadimiz icin kimse ifsa etmiyor (etmeye tenezzul bile etmiyor daha dogrusu)
Dmjzhzzj ulan emre ya hadi cansuya yazdin tamam dedik guzel kadin olabilir latin kariya kaptirdin arabayi vay mal dedik gulduk geçtik yeter da olum dkdudjdh git bardan felan düşür bunlar senin o kucuk boyunu aşan kişiler xd
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Bu mesajları ifşa etmek kadar saçma bir ego göstergesi var mı? Bizim Türkiye'deki kadınlar neden böyle prim kasıyor? Yok yani cinsel organını atsa ifşa et ama normal tanışma mesajı yani ne var bunda? Ülkemdeki kadınlar neden bu kadar kompleksli?
Ya kimsenin tipini şeklini şemalini yargılamak bize düşmez hiç kimse dört dörtlük değildir benim nazarımda. Ama yine de göz zevki denen bir olay vardır ki çoğunluk olarak aynı noktada birleşilir, güzellik ve yakışıklı olmakta bununla doğru orantılıdır. Uzun oldu ama :) kısaca bir karşıdakine baaaak bir Emreye..
Aynı şeyden bahsediyoruz insan her zaman haddini bilmeli ve dengini aramalı... Para herşeyi çözmez bunu anladıkları zaman erkekler, level atlayacaklar...
Karşıdakine bak dediğin 5 para etmez et parçasının teki boşversene. Profili ortada ne olduğu orta da emin ol Emre biraz daha ün yapsın kendisi yazar Emre ye. Böyleleri her zaman para peşinde koşar tip falan hikaye yeter ki emre biraz daha kendini tanıtsın. Zaten ne kdr ucuz olduğu aldığı mesajları afişe etmesinden belli. Çok rahatsız oluyorsan basarsın engeli ama neden yapsın ki sonuçta galatasaray da oynayan bir oyuncu ona yazdı bunu hemen reklam yapması lazım. Sende burda güzellik muhabbeti yapıyosun boş yere :)
Ee tamam neye göre davul bile dengi dengine? Bunun için iki şey vardır zaten ya tip olarak senden fazladır ya da maddi anlamda senden çok iyi durumdadır. Iki durumda da emre den çok üstün bir kadın değil? 😀😀
Madem tip ve para olarak kıyasladın, tip olarak Emre'nin üstünde görmüyorsan en yakın zamanda göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Geri kalan şeyler zaten bu durumda önemsiz.
Ahaha bak gördün mü tip olarak üstün gördüğün için davul bile dengi dengine demişsin işte. Bide diyosun ki benim demek istediğim kızın güzelliği falan değil. Evet Emreden çok üstün bir görünümü yok bence sen göz doktoruna git kadının her yeri botoks estetik dudaklarının haline bir bak :D öyle bikiniyi giyip ayağında topuklu olunca çok iyi bişey gibi görünüyo tabi size. Emre biraz kas yapsa falan ozamn emin ol gözüne farklı görünür aynı kadının yaptığı gibi yani. Ayrıca böyle kadınlar için tip değil para önemlidir Ronaldo da çok mu tip var ama git bu zamana kdr ki sevgililerine bak. Allah emre ye bir yetenek vermiş yine ama bu kadın kendini pazarlayarak bir yerlere gelme peşinde yani sonuç olarak Emre bu kadına fazla senin dediğin gibi davul bile dengi dengine:D
Ben senin kıyasına yorum yapıyorum arkadaşım hala ukalaca tavırlar sergiliyorsun. Kimse Allahın verdiğini yargılayamaz küçümseyemez hiç birimiz dünya güzeli ya da yakışıklısı değiliz. Herkesin birbirinden üstün olduğu yanları vardır. Belki yüz güzelliği olarak geridedir ama karakteri kalbi daha üstündür bilemezsin. Kıyas sadece tiple yapılmaz.
Yahu davul bile dengi dengine diyosun sonra da bu kızı emrenin üstünde görmüyorsan göz doktoruna görün diyosun. Bu ne demek oluyo çocuk mu var senin karşında hala yalandan biseyler uydurup duruyosun kendi söylediğini kendin çürütüyosun. Sana soruyorum neye göre davul bile dengi dengine diyosun diyorum. Görünüm olarak düşündüğün halde hala saçma sapan biseyler uydurup duruyosun banane karakterinden sen karakterini biliyomusunda belki o yönü üstündür diyosun. Ilk basta insan bir kendine bakmalı bide karşıdakine diyen sensin ben değilim. Bende buna göre yorum yaptım bu kadın ne görünüm olarak ne mevki olarak Emreden üstün birisi. Hatta kıyas bile yapılamaz birisi yeteneğiyle bir yerlere gelmiş birisi kendi bedenini pazarlayarak hiç bir özelliği olmayan birisi. Estetik botoks yapmayıp normal bir profili olsa kimsenin dikkat bile etmeyeceği birisi. Sende gelip boş boş insan bir kendine bakmalı diyosun sana göre çok güzel olabilir bu kız bana göre 5 para etmez. Zaten karakterininde ne kdr bozuk olduğunu mesajları ifşa etmesinden belli bakın bana futbolcular yazıyo. Klasik kezban kafası işte
Birilerine yürümesi beni ilgilendirmez ama GS bun almakla büyük hata yapti, mahalle takiminda oynayacak karaktere sahip, profesyonellik yok, simarik, keyif derdinde birisi.
Kız bugün ikinci sayfaya konuk oldu. O kadar itici ve boş konuşuyordu ki. Emre mor acemi belli ama kızda harbi mal. Allah güzellik vermiş ama akıl verememiş.
Türk Kızı Farkı Dünyada Emre Mor da olsa olmaz diyen! Ukraynalı, Rus kızlar olsa Arabasının altına yatar yine çıkar :) Türk Kadınım benim Dünyanın en egolu ama en kıymetli kadını
Emre Mor, artık kendini futbola ver. Kısırlaştıralım mı seni napalm? 30 milyon gs taraftarı senden bir şeyler bekliyor. Artık senin başını bağlama zamanı geldi. Yoksa olmuyor.
Aynen bitti. Buluşmuşlarda kız güya diyorki kendisi ifşa etmemiş bu mesajları, Emreden daha yakışıklı futbolcular basketbolcular yazıyor dedi sjsjsjd görsen bir burnu havada egosundan geçilmiyo
İnternet & Teknoloji konusunda 598 cevap paylaştı.
Ben yürüyeceksem aleni yürürüm, neyse odur;) Emre arkadaşımızı da buraya bekliyoruz özelden ve genelden yürüme konusunda yabancılık hissetmeyecektir buralarda kendisi.
Ülkede o kadar çok tacizci ve tecavüzcü var ki onlarla aynı kategoriye konulmamak için bu adımı hatundan beklerim ya da yürüsem bile olumlu dönüş olmazsa uzatmam.
İnternet & Teknoloji konusunda 608 cevap paylaştı.
Yürümemin bir adabı şekli şemali vardır paldır küldür yürünmez ne öyle değmesin yağlı boya diye koşturmak. Sabır lazım akıl lazım hazım lazım çok ayıp cık cık cık⚔️
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Futbolcu Emre Mor, bir güzele yine DM'den yürüdü ama cevap alamadı! Özelden yürüme konusunda ne kadar beceriklisin?
En İyi Cevaplar