WWE de The Undertaker bir ölüm maçinda kazanmiş ve karşi taraftaki adamiii asmişdir peki bunu nasil yapiyorlar adam asili ve ölmüyor lütfen bilen biri bana
Wwe the undertaker'in ölüm maçinin sirrini bilen var mı ?
Haklisin bence şimdi detayli anlatiyim:maç (kafes maçi) Undertaker adami halsiz birakiyo ve yukaridan ip atiliyor ve undertaker adami asiyor /En sevdiğin wwe güreşçisi kim?/
Aynen ha koskoca güreş tarihinda sadece 1 kere böyle bir şey yaşandi eskiden WWE güzeldi ring dişinda güreşler, sokakdaki güreşler, en sevdiğin wwe güreşçisi kim? benim bilmediğim bi şey daha var Undertaker Kane ile maçinda galiba mezar maçinda Undertaker gömülüyor ve undertaker'a şimşek çakiyor ve undertaker elini kumdan çikariyor ve tabut maçlarinda nereden kaçiyor orasini bilmiyorum biliyorum tüm bunlarin mantikli bir açiklamasi var ama benim aklim almiyor😁
şu an favorim Braun strowman ne kadar kovulsada ama undertaker daima kalbimde favori kalıcak mezardan nasıl çıktıklarına gelince altta şirkete açılan bir kapak var oradan giriyorlar
Braun Strowman neden WWE'den Ayrildi internette farklı farklı şeyler buluyorum galiba senaryosu yüzünden kovulmuş öyle duydum adama nasil senaryo bulunamadiği için
O yalan kardeşim ya vince si önüne gelen işçiyi habire kovuyor sebebi ise yeni yetenekler arıyorlarmış zaten wwenin eski tadı kalmadı bide bu çıktı başlarına wwe den kovulan soluğu aew da alıyor Jeff Hardy denen beyinsiz de hata yapıp kendini kovudurdu rehabilitasyon ücretini wwe karşılayacağını bildiği halde red etti kovuldu aew de debut yapar fakat uyuşturucuyu bırakması lazım 2011 de Sting le TNA da maç yapamadı aşırı dozda uyuşturucu kullandığı için Sting açıklama bile yaptı ona kızgınım diye valla benim gözümde wwe attude erra bitince b oda bitti 2009-2010 na kadar yine şirket ayakta kaldı fakat sonra cozuttu çocuk programına çevirdikler şirketi 2015 ten sonra iyice battı hatta
Eskiden çok güzeldi gerçekden şimdi hiç bi şey yok eskiden hikayeler vardi gönüllere taht kuran güreşçiler vardi john cena undertaker the rock triple h ayrica bi şey sorucam uso lari seviyormusun
En İyi Cevaplar