Abdulkadir bize gelince neuer kesildi başımıza
Şaka gibi akşam ya neden böyle?
Abdulkadir bize gelince neuer kesildi başımıza
Zaten maç net atamayana atarlar hesabı oldu. Çok hafife aldık Denizli’yi bu kadar gol kaçmamalı. Ayrıca Denizli’nin kalecisine bak birde ismail çipe efendiye bak. Kornerden yendiğimiz golde boşu boşuna gereksiz bir reaksiyon göstererek yere atladı.
Fatih terimin ısrarla kaleci almaması delirtiyor beni🤬🥺
Herkes gider Galatasaray kalır. Teriminde vadesi doluyor artık yenilik lazım takıma. Yeni hoca yeni fikir yeni zihniyet. Taktikmiş rastgele oynuyoruz bireysel yetenekler ile ön plana cıkıyoruz. Sonumuz kötü hele birde ueafa maçlarında muslera olmazsa sen o zaman gör neler yapıyorlar bize.
Bu Mustafa'yı gebertircem ya 50 tane gol kaçırdı gusül almıyor herhalde😂😂😂
İstanbul bozdu onu abdest almayı unutuyor heralde artık 😂😂
O direekk bana gireydi de gol olaydı
Yok yA sana neden girsin kaleye girsin😂😂 o değil de penaltılara giderse direkt kapat tv yi elendik çünkü
Dün gece delirdim. Kaçan gollere direklere, kaleciye, oyunculara, kendini yere atanlara, sürekli faul çalan oyunu soğutan hakeme. Beceriksiz topçularımıza, dün gece hayatımda etmediğim kadar küfür etmişimdir sinirden gözlerim doldu kafayı yedim. Kaleci iyiydi ama bizim beceriksizler şutların çoğunu kalecinin üstüne attılar. Cica, emre, mostafa, barış. Var olsa belki barışın kafası gol sayılabilirdi bana çizgiyi geçti gibi geldi. Sonrasında zaten kaleciye nişanladırlar. Keram mesela kalecinin sağı boş gitti soluna attı ayağıyla çıkardı kaleci. 10 net gol kaçtı gitti yazıktır ele güne malzeme olduk resmen.
Sen bensin🥺
Çıldırmamak elde değil ki. Hadi 1 kaçar 2 kaçar 3 kaçar ondan sonrasını atarsın yani atmak zorundasın. O kupa zaten açık ara farkla bizde var ancak gazozuna bile olsa o kulvarda bizim sözümüz geçmeli. Zaten şampiyonluk zora girdi Avrupaya gitmek için lazımdı o kupa. Çıldırıyorum halen unutmak istiyorum dün geceyi
Suç kalecinin de en çok. Hadi penaltılara gitti o topları tutabilirdi. Bunlar gsnin oyuncusu değil ya hepsi alsın neyi varsa defolup gitsinler bu kulüpten
Hayırlısı olsun artık ocak ocak ocak diyor yine bakalım ne olacak bu ocakta
Cevap
18Cevap
Uzatmalara gitti ve takımın gerçekten defosu çok fazla ya
Ömrümü yediler ömrüm gitti akwskksd
Şu an çeşitli küfürler duyuyorum salondan buraya 😂😂😂
Ya ben nasıl sinirlendim küfür etmeyelimde napalım 🥺🥺
😂😂 Edin edin rahatlarsınız
Aaa sen Galatasaraylimisin dostum ❤💛
Sorma valla maç bitti tv'yi kapatıyoruz derken gol yedik 😡
Bu nasıl bir gece böyle 🥺😫
Benim sosyal hayatimi da etkiliyor, moralim bozuluyor 😔
Yıllar önce denizliyi tutanlar bugün denizliye lanet ediyor :)
rakip olduğu için olabilir mi?
İsmail çok kötü ya. GSye acil ötesi bir kaleci lazım
PTT liginin en kötüsü olan Denizli bile 10 tane eksikle gelip GS yi sahasında ekiyor yazık be 😅😅😅
Gerçekten yazıklar olsun. Bu takımda çok garip şeyler oluyor
GS kümeye
@FurkanYaka kadın olduğum halde bunlardan daha iyi anlıyorum ya 😂😂😝
Kadınmış yersen
tek kale oynadı ılk yarı mallar 2 golde kontra ataktan yedıler sonra ızlemedm:D
Gerçekten de nasıl bir maç bu ya 🤦🏿♂️
6 dakika uzatma dedi 9 dakika uzadı maç...
Kiminle maç yapıyo ki? :D
Denizli hemde en çöpünden.
Of ya nasıl yenemedi denizli :/
cidden fena goller kaçtı tam saç baş yolmalık
Gol atabilir Galatasaray her an.
Yapacak bişey yok canını sıkma
Hayat iştee
Uzatmalarda iyi olur
Kaleci panter oldu masallah
İtalyan brahim bitirdi Galatasaray’ı
@zdravko44 ne boksa artık
@zdravko44 kes kardeşim