Spor Sizce Beşiktaş'a gelmiş en iyi yabancı futbolcu kimdi? sauletekio Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bana kalırsa Mario Gomez'in yeri bir ayrıydı. Mario Gomez Ricardo Quaresma Pepe Anderson Talisca Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Beşiktaş'a gelmiş en iyi yabancı futbolcu kimdi? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TamamHeİnandık Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ricardo Quaresma bence heleki o trivela vuruşları efsoydu adamın bir fenerli olarak futbolunu severim. 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Ricardo Quaresma çingenemin yeri çok ayrı be reis :) 1 0 Yorumla
FreeSertan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Kesinlikle Ricardo Andrade Bernardo Quaresma, kariyerini profesyonel şekilde yönetseydi kesinlikle birkaç kere Ballondor alırdı, Tr'ye de yolu düşmezdi.Not:Gs 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Ben olsam seçeneklerifani madidaPascal noumaDaniel amokachiyapardımcvp nouma 0 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Quaresma ayak dışı lütfen izlerdim, Fenerbahçeli olarak. 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Ricardinho çok yetenekliydi Delgado da efsaneydi 2 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Taliskayı severdim. Keşke gs ye gelseydi 0 0 Yorumla
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. ricardo quaresma 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fb liyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ricardo Quaresma...
Ricardo Quaresma bence heleki o trivela vuruşları efsoydu adamın bir fenerli olarak futbolunu severim.
Ricardo Quaresma çingenemin yeri çok ayrı be reis :)
Kesinlikle Ricardo Andrade Bernardo Quaresma, kariyerini profesyonel şekilde yönetseydi kesinlikle birkaç kere Ballondor alırdı, Tr'ye de yolu düşmezdi.
Not:Gs
Ben olsam seçenekleri
fani madida
Pascal nouma
Daniel amokachi
yapardım
cvp nouma
Quaresma ayak dışı lütfen izlerdim, Fenerbahçeli olarak.
Quaresma kesinlikle..
Ricardinho çok yetenekliydi Delgado da efsaneydi
Taliskayı severdim. Keşke gs ye gelseydi
ricardo quaresma
Quaresma
Kariyeri olarak Guti ama fayda olarak Aboubakar
Madida
Fb liyim
Gomez evet