Spor mu yapayim, bir şeyler mi yiyeyim. Göze batan hayvanimsi bir şey değil ama güçlenmek istiyorum. Nasil güçlü bir vücuda sahip olabilirim? Potansiyel var eminim fakat ortaya çıkarmam lazim.
Vurduğumda boğayı devirecek güce nasıl sahip olabilirim?
Doğuştan 12 kat testosteron az erkeğe göre. Erkekler bile onlarca yıl ağırlık, sakatlık, acı, ilave testosteron takviyesiyle bahsettiğin güce ulaşıyor. Ancak her kadın powerlifting ile güçlü ve seksi olur. İlk hedef kendi ağırlığın kadar bench press, squat ve deadlift yapmak. Barfiks ve şınav gibi fullbody ekzersizlere yoğunlaşmak. Ben de boğayı deviremem. Amaç kendinle yarışmak. Tüm insanlar yaşlandıkça güç kaybederken ben güçleniyorum. Sen de hemcinslerinin ileride kemikleri erirken o yaşlarında spor yapmayan 35 yaş üzeri bir erkeği bir vuruşta devirirsin. Ayrıca powerliftin feci kalori yakar. Abur cubur da yersin.😎
Çok zor bir şey ya ben bir ara dört yıl karete kursuna gittim ozamanlar biraz böyle gerçekten gücüm yerine gelmişti ama genel olarak zor yani erkekler yapar ama biz yapamayız gücüm yetmiyor mesela benim kardeşim 12 yaşında daha biraz kilosu var onun benim ona gücüm yetmiyor.