Evet arkadaşlar fenerbahçe başkanı ali koç 3 yılda tek bir tane kupa bile alamasına rağmen hala bu sene şampiyon olacağını söylüyor! La fontaine'den masallar anlatan başkana ne demek istersiniz? Ben diyorum ki, bırak artık palavrayı başkan fenerbahçe'yi 3 yıldır mahvettin yetmedi daha sezonun 17 maçı bitmesine rağmen liderin 14 puan gerisine düştün ve hala şampiyon olacağız palavralarıyla taraftarı kandırıyorsun! Hemen istifa et ve görevi bırak! Siz ne demek istersiniz?
Fenerbahçe başkanı Ali Koç hala şampiyon olacağız diyor! La Fontaine'den masallar anlatan başkana ne demek istersiniz?
Ali Koç ♈ kredisini bitirdi. Takke düştü, kel göründü. Fenerin 10 da biri potansiyele sahipTrabzon un bu kadar gerisinde kaldıysak bunun bedelini ödemeli.
Bu kadar çok sevmesek çoktan hayatımızda Fenerin F si bile kalmazdı😄 tüm Fenerbahçeliler olarak mazosistiz galiba bişey ancak bu kadar inatla sevilir 😅
Ah aziz yıldırım olacaktı o futbolcular sahada öyle oynayacaktı hey gidi günler 😅😅adam artık futbolculara ne diyorsa ne yapıyorsa hepsi canı çıkana kadar mücadele ediyordu şimdi ağzı açık topa bakiyorlar.. sevgili çok iş bilen Baskanimizda bunlarla şampiyon olacakmış bı tek su mesuta ve bı kaç futbolcuya üzülüyorum kulübün çoğu çöp 🤦🏻♂️
Ona kalırsa diğer 2 büyük kulüp başkanları da diyor halen sen bir feneri mı gördün objektif bakarsan İstanbul takimlari artık bitti puan farkını herkes biliyor taraflı bakmayın olaya
Ne taraflısı be! Ali koç devamlı şampiyon olacağız diyor, nasıl olacaksa! 😂 Ahmet nur çebi'nin şampiyon olacağız dediğini hiç duymadım! Galatasaray teknik direktörü fatih terim'de 8'de kapanır 18'de diyor hadi kapatsında görelim! 😅