Sadece futbolda değil aslında daha birçok dalda var bu tip insanlar. Hayatında bir kere bile maç izlememiş, kendini ''koyu taraftar'' olarak tanıtan ama ''bir futbolcu söyle?'' desem zorlayıp ancak ''Ronaldo'' diyebilecek kapasitedeki insanların futbol ya da başka bir spor dalında yorum yapmasına sinir oluyorum. 😤 #umursamazbirkedy
Futboldan zerre anlamayan insanların görüşlerini görünce neler hissediyorsunuz?
Bu tipler en çok Twitter'da var. Futbol seven tayfaya kendini beğendirmek isteyenler yapıyor. Derbi günleri özellikle maç paylaşımı yapıyorlar. İlk 11 açıklanınca çok yakışıklı buldukları o futbolcuyu ilk 11 de göremeyince ağlıyorlar ama bilmiyorlar ki oyuncu akar olduğu için ilk 11de yok. :D
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana bu oyunu o kadar çok nefret ettirdiler ki ne takım tutarım ne de o kadar çok izlerim. Fanatik olmadım hiç bir zaman, milli takım maçlarını izlerim arada, futbolun içinden gelsem bile, bıktım artık 😔 küstürdüler, kırdılar kalbimi. Ve de çıkarlara alet edinen bir oyunun benim açımdan bir önemi yok. Düzen bozuk, önemli olan futbol değil. Parayı yiyenler var. Memur maaşına topçu olsa o mesleği bırakacak kişiler vardır. Konuşunca ağır konuşurum. Amatöre destek (para) vermez, profesyonelliğe adımda 3-5 verir. Sonra yükselir vs. Önemli olan para da değildir. Sen zevk alıyorsan ben zevk alıyorsam bu oyunu izleriz. Ama ne tür oyunlar döndü bu dünyada futbolda kim biliyor. Çıkar oyununu bana savunabileceğin tek şey bu oyunun zevki olur. Kişiler gelir ve gider, geçer. Önemli olan kişilere bu zevki yaşatmaktır. Zevksiz bir futbol, mutsuz bir evliliğe benzer. Her zaman aynı şeyi yaşamak bu oyunun kaidesi değil önemli olan nasıl eğlendirebilirim diye düşünmektir, bunun olmadığı bir dünyada futbolu sadece zevk için izleyen insanlar gerçeği görenlerdir. Bu sözler de bana aittir. 😔😏
Dediğin gibi bu tür insanlar hayatın her alanında var. Sadece spor değil. Fakat spor genelde daha fazla gündem olduğunu için yorum yapma ihtiyacı hissediyorlar. Sadece takımları şampiyon olunca ortaya çıkan tipler gibi.