Spor Ne sıklıkla spor yaparsınız beyler? Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 119 Yapay Zekaya Sor Spor yapıyo musunuz beyler ben üç ayda bir anca o da evde 😂ama disarda yürüyüş yaparım Güncellemeler+1 yıl Yazın böyleyim 😉😥 Güncellemeler+1 yıl Varrr mı arttırann🍯🍭 Güncellemeler+1 yıl Eğilince tabi çoğalan çok olmuş 😁😼 Güncellemeler+1 yıl PompAAAA Ci kimler var 🔥🙈😅 Ne sıklıkla spor yaparsınız beyler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl En iyisi belli bir temponun altına inmeden yürümek. İyi yapıyorsun. 4 0 Yorumla
meraktan000 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buraya fotoğrafını atiyosun insanların burdan alıp p. rno sitelerinde fotoğraflarını paylaşmayacağından ne kadar emin davraniyosun.Spor futbol oynuyorum. 0 0 Yorumla
salsero038 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl haftada 3 gün ağırlık çalışırım. hafta sonları kardiyo yaparım ip atlarım inst: salseroope bakabilirsiniz 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İş olmadığı sürece neredeyse her gün fakat bazen bir kaç gün üst üste yapamadığım da oluyor. Açık olursa bir şekilde kapatiyorum. 0 0 Yorumla
Boksörünüz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Son 3 yıldır yapmıyorum iş yerinde daha hızlı çalışarak hem spor ihtiyacımı gideriyorum hem de daha yüksek ücret talep edebiliyorum. :) 0 0 Yorumla
Filozof1994 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Senin gibi eşim olun hergün spor yaparım çünkü formda olmam gerek, gece 01 den 06 ya kadar beraber spor yaparız. 0 1 Yorumla Filozof1994 +1 yıl Şort yakışıyor sana Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ne Sıklıkla Spor Yaparım Spor Yapmayı Seviyorum Koşmayı Seviyorum Fitnesse Gitmeyide Seviyorum Hobim Yanim Bunlar Benim 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Zaman olsa kacirmam ama maalesef yapamiyorum taekwando yaptim 5 sene icimde upte kaldı. 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Spor yapmayı seviyorum ama yapmıyorum çünkü sevgi ispat gerektirmez 0 0 Yorumla
TwistedFake Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl O basenlerle biraz daha sık yapman gerekiyor gibi 🤞🏻 0 0 Yorumla
Çaktırma_Benimsin_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Sen daha sık yap bnce 🤔 Çalışıyor saten ne sporu ☺️ 0 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeni bir ilişkiye başladığım ilk beş dakika, sonra hevesim kaçar.:) 0 0 Yorumla
Kerkenez34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Senin bu halini gördükten sonra spor salonuna yazılan ben 😂 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Spor yapmayan birine göre fiziğin fena değil, ben yıllardır yapıyorum 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Hemen her gün. Dizimin rehabilitasyonu için uğraşıyorum, iyileştiğinde aynı şekilde devam... 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Spor konusunda 318 cevap paylaştı. iyi ki spor yapiyosun yapmasan nolurdu acaba. Yag sarkiyir, selulit dolu bacaklarin 0 0 Yorumla
hafif_meraklı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Bişey sorabilir miyim, boyun ve kilon kaç? Ve ben çok düzenli spor yapmıyorum 0 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl abla sende varya , ben yapmıyorum yks sınavı bitsin ondan sonra 0 1 Yorumla theemavi +1 yıl yanii , sence Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bana da sürekli spor yaptıracak bir kadın lazım kadınsız spor yapamıyorum ben 😅 0 0 Yorumla
Lim1Ox Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 89% +1 yıl bu fotoda 2-3 tane zengin salağı düşse günde hepsi 100 lira atsa iyi para. 0 0 Yorumla
topaLhamsi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl Hergün yapiyorum.. Lakin Pozisyon güzel.. Kafa hariç iş yapar.. : D 0 0 Yorumla
serioladumerili Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Beyler şuna bir gangbang yapın da iflahı kesilsin, ateşi sönsün ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kızım bune. Selülit baş göstermeye başlamış. Senin acilen programlı bir şekilde spora başlaman şart. 😁 0 0 Yorumla
FurkanYaka Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Fitnesse giderken haftada 2-3 kez çalışırdım ama bir süredir gitmiyorum. Yeniden başlayacağım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl beyler diyorsun da görüş yapıyoruz sanki bir yerine takıyorsun :D 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Parmaklarının arasından selülit fışkırıyor 6 0 Yorumla
cambazhan6 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl hiçbir zaman. 2017de north carolina üniversitesinin yaptığı bir araştırmaya göre kızlar kaslı erkekler yerine sıska erkekleri tercih ediyor 0 0 Yorumla
tatlıtuzlalı82 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Kışın spotla aram yok ama yediklerime dikkat ederim kilo almamak için ama yazın yüzerim en az 3 saat falan 0 1 Yorumla tatlıtuzlalı82 +1 yıl Kışın naaılsın acaba Yorumla
sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl beyler mi? kadınlar da spor yapamıyor mu:d 5 1 Yorumla Filozof1994 +1 yıl Yapar, senin fiziğin güzel Yorumla
Zorgeliyor34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Düzenli her akşam yapmaya çalışıyorum hafta sonları genelde salondaydim 0 0 Yorumla
CodeGenesis Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yapmıyorum. Özentilik olmuş artık 0 1 Yorumla CodeGenesis +1 yıl Yaz bana pompacıyım Yorumla
ertugrulkoklu123 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl o an erkekler sana bakiyorlar iste taytlisin diye 0 0 Yorumla
HalileoHalilei Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genelde gideceğim yerlere yürüyerek giderim. 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bacım selülit mevcut squat yapmaya çalış. 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bu duruş şeklinin bi adı var mı 0 2 Yorumla Richardgör +1 yıl Belli zaten bacalar tombiş Yorumla Richardgör +1 yıl Abla pompacı arıyormuş arkadaşlar😄😄😄 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaz da yaparım.Sağlam terlemek için. 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Canım istedikçe. 😏 Seks de bir spor sayılır. 😉 0 1 Yorumla kurpagiribanzarşi +1 yıl Kışın da şort giydiririz, senin olduğun ev sıcak. 😎 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sik sik yaparım @bafiabi sen yapar misin 0 5 Yorumla bafiabi +1 yıl sikinti oluyo Yorumla zimbateli34 +1 yıl @bafiabi niye ki abeyy Yorumla bafiabi +1 yıl artık eskisi kadar seri vuramıyorum Yorumla zimbateli34 +1 yıl @bafiabi vurduğun kadar be dayı Yorumla bafiabi +1 yıl Ben zıbam zıbam dağıtmak istiyorum ama artık tüy oynamıyor Yorumla
Skldk4mk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl evde seni böyle görsem sürekli yapardım :D 0 0 Yorumla
Keşondıteybıl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl şu an spor mu yapıyor fotoğraftaki 😀 0 1 Yorumla Keşondıteybıl +1 yıl @sarisin4500 fazla eğilme 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yinede selülit var sanki işe yaramamış gibi 🙃 3 2 Yorumla Boksörünüz +1 yıl Teyze, kuzuda da yağ var ama eti lezzetli. :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Boksörünüz heel grappig 🙃 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 374 cevap paylaştı. Hemen hemen her gün yaparım. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yürüyüş yaparm ara sıra o kaddar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
En iyisi belli bir temponun altına inmeden yürümek. İyi yapıyorsun.
Buraya fotoğrafını atiyosun insanların burdan alıp p. rno sitelerinde fotoğraflarını paylaşmayacağından ne kadar emin davraniyosun.
Spor futbol oynuyorum.
Çok sık.
haftada 3 gün ağırlık çalışırım. hafta sonları kardiyo yaparım ip atlarım inst: salseroope bakabilirsiniz
İş olmadığı sürece neredeyse her gün fakat bazen bir kaç gün üst üste yapamadığım da oluyor. Açık olursa bir şekilde kapatiyorum.
Son 3 yıldır yapmıyorum iş yerinde daha hızlı çalışarak hem spor ihtiyacımı gideriyorum hem de daha yüksek ücret talep edebiliyorum. :)
Senin gibi eşim olun hergün spor yaparım çünkü formda olmam gerek, gece 01 den 06 ya kadar beraber spor yaparız.
Şort yakışıyor sana
Ne Sıklıkla Spor Yaparım Spor Yapmayı Seviyorum Koşmayı Seviyorum Fitnesse Gitmeyide Seviyorum Hobim Yanim Bunlar Benim
Zaman olsa kacirmam ama maalesef yapamiyorum taekwando yaptim 5 sene icimde upte kaldı.
Spor yapmayı seviyorum ama yapmıyorum çünkü sevgi ispat gerektirmez
O basenlerle biraz daha sık yapman gerekiyor gibi 🤞🏻
Sen daha sık yap bnce 🤔
Çalışıyor saten ne sporu ☺️
Yeni bir ilişkiye başladığım ilk beş dakika, sonra hevesim kaçar.:)
Senin bu halini gördükten sonra spor salonuna yazılan ben 😂
Spor yapmayan birine göre fiziğin fena değil, ben yıllardır yapıyorum
Hemen her gün. Dizimin rehabilitasyonu için uğraşıyorum, iyileştiğinde aynı şekilde devam...
iyi ki spor yapiyosun yapmasan nolurdu acaba. Yag sarkiyir, selulit dolu bacaklarin
Bişey sorabilir miyim, boyun ve kilon kaç? Ve ben çok düzenli spor yapmıyorum
abla sende varya , ben yapmıyorum yks sınavı bitsin ondan sonra
yanii , sence
Bana da sürekli spor yaptıracak bir kadın lazım kadınsız spor yapamıyorum ben 😅
bu fotoda 2-3 tane zengin salağı düşse günde hepsi 100 lira atsa iyi para.
Hergün yapiyorum..
Lakin Pozisyon güzel..
Kafa hariç iş yapar.. : D
Beyler şuna bir gangbang yapın da iflahı kesilsin, ateşi sönsün ya
Kızım bune. Selülit baş göstermeye başlamış. Senin acilen programlı bir şekilde spora başlaman şart. 😁
Fitnesse giderken haftada 2-3 kez çalışırdım ama bir süredir gitmiyorum. Yeniden başlayacağım
Kız senin kolların niye böyle uzun Slenderman gibisin
beyler diyorsun da görüş yapıyoruz sanki bir yerine takıyorsun :D
Parmaklarının arasından selülit fışkırıyor
hiçbir zaman. 2017de north carolina üniversitesinin yaptığı bir araştırmaya göre kızlar kaslı erkekler yerine sıska erkekleri tercih ediyor
Kışın spotla aram yok ama yediklerime dikkat ederim kilo almamak için ama yazın yüzerim en az 3 saat falan
Kışın naaılsın acaba
beyler mi? kadınlar da spor yapamıyor mu:d
Yapar, senin fiziğin güzel
Düzenli her akşam yapmaya çalışıyorum hafta sonları genelde salondaydim
günlük koşu yapıyorum sadece.
Her gün günde 1 buçuk saat
Sık sık yürüyüş yapıyorum
Yapmıyorum. Özentilik olmuş artık
Yaz bana pompacıyım
Kandirmislar seni spor degil o 😅
Haftada 4 kez fitness
o an erkekler sana bakiyorlar iste taytlisin diye
Genelde gideceğim yerlere yürüyerek giderim.
bacım selülit mevcut squat yapmaya çalış.
Bayılıyorum sana ya. KS nin en güzel en çekici kızı sensin
Resimdeki senmisin sporcu
Benım isim zaten spor gibi :)))
Bu duruş şeklinin bi adı var mı
Belli zaten bacalar tombiş
Abla pompacı arıyormuş arkadaşlar😄😄😄
Yaz da yaparım.
Sağlam terlemek için.
Haftada 5 gün spor yapıyorum.
Canım istedikçe. 😏 Seks de bir spor sayılır. 😉
Kışın da şort giydiririz, senin olduğun ev sıcak. 😎
Sik sik yaparım @bafiabi sen yapar misin
sikinti oluyo
@bafiabi niye ki abeyy
artık eskisi kadar seri vuramıyorum
@bafiabi vurduğun kadar be dayı
Ben zıbam zıbam dağıtmak istiyorum ama artık tüy oynamıyor
evde seni böyle görsem sürekli yapardım :D
Erken uyandığım her sabah yaparım.
şu an spor mu yapıyor fotoğraftaki 😀
@sarisin4500 fazla eğilme 😅
haftaffda en az uç gun
Yinede selülit var sanki işe yaramamış gibi
🙃
Teyze, kuzuda da yağ var ama eti lezzetli. :)
@Boksörünüz heel grappig 🙃
bacaklar sıkı değil :)
Düzenli olarak kadeh kaldırırım 😂
Severim haftada 2 gün yürürüm
Hemen hemen her gün yaparım.
Yürüyüş yaparm ara sıra o kaddar
Titrettin beni titrettin