2021 yılında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Filenin Sultanları gündemin vazgeçilmez isimleri oldular. Böylelikle herkesin ister istemez bir EN ismi oldu. 😎
Sizin en çok sevdiğiniz isim hangisi?
Hepsinin başarısı, güzelliği ayrı asla tartışılmaz ama benim EN ismim Meryem Boz oldu! 😍
Sizin EN isminiz hangisi oldu? Cevaplarınızı bekliyorummm! 🥳
Eda Erdem
Ebrar Karakurt
Hande Baladın
Zehra Güneş
Meryem Boz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2021 yılının en çok sevilen voleybolcusu sizce hangisiydi?
Eda Erdem 'in fb kulübünde ve milli takımda başarıları herkesin malumu. Ropartajlarını ve adına yapılan özel belgeseli izlemiştim. Geçirdiği sakatlıklara rağmen azmine hayran kalmıştım. Her şeye rağmen, Ben burdayım! diyebilen örnek bir sporcu. Belgeselini izledikten sonra kızıma bakıp Allahım nasip et dedim. O kadar çok etkilendim ki Eda Erdem gibi güçlü azimli hayata umuduna sıkı sıkı tutunan bir kadın olmasını diledim. Eda Erdem kızlarımızın umudu, hayali oldu. Işık oldu tüm kadınlara.❤️🤩
Eğer hepsi diye bir seçenek olsaydı kesinlikle onu seçerdim. Çünkü tüm voleybolcularımız 2021 boyunca göğsümüzü kabarttılar. Hepsini çok seviyorum ama madem tercih yapmam gerekiyor Ebrar diyorum. Çünkü sadece performansıyla değil sempatik kişiliğiyle de gönlümüzde taht kurdu. Çok renkli bir karakter, sosyal medyadan da takip ediyorum. Komik bir kız. :D Ayrıca insanların düşüncelerini takmadan kendi olabildiği için de taktir ediyorum.
Voleybolda emek veren kadınlar arasından tek kişiye odaklanmak zorluyor aslında çünkü hepsi de çok iyi ve başarılı fakat ben yine de Eda Erdem demek istiyorum 👍