Erkek arkadaşım askerde ama 3 hafta sonra geliyor. Gitmeden önce kardeşi ile macfite gidiyorlardı. Çok kavga ediyorduk istemiyordum oraya gitmesini. Benim gözüm senden başkasını görmez falan diyordu. Bende diyordum yalan söyleme falan. orada bir kız var hoca ama yaşıt kız. Sevgilimin erkek arkadaşı da o kızla samimi. Dedim sende tanıyorsun o kızı dimi biliyorum falan filan oo. Şimdi kardeşi de askerden geldi hemen macfite tekrar başlamış. Bende dedim sen ne düşünüyorsun. Dönünce bakarız dedi. Bende dedim ben istemiyorum ne olursa olsun istemiyorum gitmeni. Kıskançlık değil rahatsız oluyorum dedim. Eğer sen gidersen bende bizim burada ki spor salonuna giderim diyorum. Erkekle kız aynı değil sana bakarlar diyor. Çıldırmak üzereyim. En son işte bir yere gittiğim yok kapat konuyu dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAsla kusura bakmasın, seven insan gerçekten seviyorsa kıskandığı bile bile devam etmez. Ayrıca devam ediyorsa sende istediğini yapabilirsin. Yalvarırım size bakın hemcinslerim hepimiz seviyoruz eyvallah ama her şeylerin tamam demeyin bunların. O senin rahatsız olduğunu bildiği halde yapıyorsa sana yapma diyemez. Sende spor salonuna git. Gidemezsin falan diyorsa beni dinlemeyenle işim olmaz ya sende bana uyarsın ya da ben sana asla uymam de. Bunu bahane edip ayrılıcaksa kurtulduğuna dua et lütfen. Çünkü böyle insanları ne kadar sevsekte asla değmiyor. Zararın neresinden dönersen kardır güzelim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle cahil insanları hiç anlamıyorum işte erkek yapar kız yapamaz. Böyle cahil insanları hiç anlamıyorum işte. erkek yapar kız yapamaz. Ben senin yerinde olsam ben de spor salonuna giderim. bana herhangi Bir kelime ettiği zaman sen de gidiyorsun derim , sen benim dediklerimi yapmıyorsan ben seninkileri hiç yapmam diyip giderim. Ayrıca senin kıskanman da çok normal bence ilişkini gözden geçir
030 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca seven ınsanın gözü dışarda olmaz , baskasına bakamaz kardesım bakıcaksa hiç ilişki yapıp o kızın canını yakmasın. Aldatmaya meğilliyse ayrılsın. İlişkide erkek baska kızlara bakınca normal kız baska erkeğe göz ucu bıle baksa or*spu dıyorsunuz asıl or*spuluk sizin o cahil düşünceniz
- +1 yıl
@Cytraxin bu düşüncen sağlıklı değil, bir an önce toplumdan ayrılman dileğiyle. Yorumlarını da şikayet ettim bilgilerinize!
- +1 yıl
@ceestlaaviee Yani belki biraz da stres atmak için böyle yorum yapmışımdır değil mi?
Gerçek düşüncelerimi bilmiyorsun. - +1 yıl
@ceestlaaviee gerçekten ya bırının bunu demesi gerekiyordu
- +1 yıl
@Cytraxin kendini önce kabullendirmeye, sonra da rüzgara göre yön almaya başlamışssın. Sağlıklı biriyler fikir ve eylemlerinin arkasında durur! Ki fikirlerin sağlıklı olmadığı kadar karakterinde muhtemelen bozuk. Dostum, birini tanımak için uzun süreye gerek yok, tecrübe.. her şeyi anlatıyor.
- +1 yıl
@ceestlaaviee Bu sitede ciddi takılmıyorum.
Ama macfit çok iyi grup dersleri de oluyor pilates, zumba vs yapılıyor.
Bence sevgilini o konuda gidemezsin diye kısıtlamak yerine beraber gidin spor salonuna. Hem eğlenceli olur öyle. Hatta farklı bir kursa yazılın illa spor olması şart değil, önemli olan birlikte vakit geçirip yeni şeyler öğrenmek.00 Yorumla
+1 yılBana bakarlar evet, ama sana hemcinsim bakmakla kalmayıp, kafayı takmaz mı desene... Ulan erkek baksa daha iyi mk hemcinslerimiz bakmakla yetinmeyip rekabet edip adamı elimizden alıyor... Çirkef karılar!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
26Cevap
Erkekle kız aynı değil sana bakarlar diyorsa demekki kendisi spor salonunda kızlara bakıyor.
Nedemişler kişi kendinden bilirmiş işi.
Amacı sadece ama sadece spor olsa uygun bir spor salonuna gidebilirdi çok büyük mesele değil bence bu.
Ben yaparım çünkü erkeğim kafasında olanlardan uzak durmak gerek. Maalesef çok problemli bir sevgili edinmişsin21 Yorumla- +1 yıl
Onun bakıp bakmadığını bilemezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanmak sevgi göstergesidir abartılı kıskanmak ise kişinin özgüven eksikliğidir. Bende sevgilimin karışık spor salonuna gitmesini istemiyorum nedeni ise o da benim gitmemi istemiyor oluşu bu durumu tatlı bir dille konuştum ve çözüm olarak birlikte aynı yere kayıt yaptırmaya karar verdik. İnatlaşmaya veya tartışmaya gerek yok çok rahatsız oluyorsan bende gitmek istiyorum uygun bir yer araştıralım birlikte gidelim de konu kapansın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla allah sevgiline sabır versin diyorum hayatımda spor salonunu kıskanan biri görmedim. spor salonundakilerin vücudunu kıskanıyosan sen de başla spora. üstelik ömrün adamı sakınmakla geçecekse senin iş de zor. şunu diyim seninki aldatmak istiyosa şu an çoktan aldatıyodur zaten. aldatacak kişiyi eve zincirle yine aldatır. aldatmayacak kişiyi avrupaya tatile gönder aldatmaz.
00 Yorumla
+1 yılKıskandığını anlayamıyor mu dikkat etsin o da aslında sana bunun güvenini verebilse cok sorun etmezsin gibi. Bir de kızlara bakıyorlar demiş de erkeklere bakmıyorlar mı sanki. inatlaşmak da kötü de simdi onun gittigi yerde baslayamaz misin
10 YorumlaYa sizin gibi çiftler kendini ne sanıyor anlamıyorum. İkiniz de dışarı çıksanız size bakacak insan bulamazsınız. Dönün aynaya bakın. Neyin kıskançlığı bu?
10 Yorumla
+1 yılYok öyle cicim de😀 sana bakıyorlarsa bana da bakacaklar. Erkek kız aynı değilmişmiş😀 çocuk mu kandırıyor? Valla ya ortak noktayı bulun ya tekmeyi bas gitsin.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bebişkom sana normal geliyor ama değil. Sen sevgiline güveniyorsan ve özgüvenin varsa bunlar yaşanmamalı. Ne olursa olsun sevgilim benden başkasına bakmaz diyebiliyor musun? Ya da ben onun hayatındayken başkasına bakıyorsa kendi kaybeder diyebiliyor musun? Bu soruları sor kendine. Eğer cevabın her iki soru içinde olumsuzsa ilişkide güven eksikliği var demektir. Ama tabikide kıskanıcaksın sevgilini mesela en azından bir gün spor çıkışına git beraber el el çıkın salondan nasıl fikir?
01 Yorumla- +1 yıl
Ha bu arada sen kızsın bakarlar erkekle aynı değil diyosa benim yerime ağzının ortasına bi tane yapıştır 😘
+1 yılYok al kafese tık adamı. Biraz özgüvenli olun ya spor salonundan bilmem nerelerden kıskanacak kadar kendine mi güvenmiyorsun yoksa sevgiline mi? Çok basit hareketler bunlar
00 Yorumla
+1 yılaşırı abartı. iş hayatında da bir kadınla aynı ortamda çalışacak ya da gündelik hayatında da "karma" ortamlarda bulunacak. bu kadar kıskançlık insanı boğar
00 YorumlaDediği bir bakıma doğru kızlar erkeğe kolay kolay bakmaz ama erkekler her kıza bakar. Yani çok yakışıklı kaslı ve zengin değilse bir şey olmaz korkma bence.
00 Yorumla
+1 yılKimsenin gözünü kapatmayız ama bu yüzden kendi hayatımızı da kısıtlamak saçma karma spor salonuna gidilebilir. sadık olan edebiyle gider edebiyle geri gelir
01 Yorumla- +1 yıl
İşte akıl sahibi bir insan düşüncesi
Erkek arkadaşının cevabından yola çıkarak bu yorumu yapıyorum.
"Sen kızsın sana bakarlar " demiş ya. Demek ki oda erkek olduğuna göre kızlara bakmaya gidiyor. Bilmem anlatabildim mi?00 Yorumla
+1 yılAldatmak isteyeni kapısı olmayan eve koysanda aldatio dkfkkd
20 Yorumla
+1 yılPek tekin ortamlar değil, tam arayış içinde bulunmak için aranıp bulunamayacak bir ortam, her an kaybedebilirsin. Dikkat et!
00 YorumlaNormal değil, gidecekseniz birlikte gidin madem ki karma bir yer, gidin öyle ayrı gayrı olmaz saçmalamış.
00 Yorumla
+1 yılİkinizin de gitmeye hakkı var. Eğer aldatmaya açıksa aldatır
10 Yorumla
+1 yılAlmış avucuna ne güzel oynatıyor harika 😂 sen otur dur kenarda cepte ben biraz piyasayı yokliyim 😅
10 Yorumla
+1 yılerkekler kıskanır ve normal bence, ama bir kız olarak ben kıskanmazdım.
00 Yorumlamacfittekilerde çok fena ama bence sende git bu vesileyle forma girersin...
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık normaldir ama yersiz olmamak şartıyla spor yapma özgürlüğü de elinden almayın
00 Yorumla
+1 yılNormal değil. Bu kıskançlık değil özgüven eksikliği.
09 Yorumla- +1 yıl
Erkek gidiyor ise kadın da gider Özgür olmalı güven yoksa böyle sorunlar çıkar. Yok başkasına bakmazmış erkek hadi oradan. Bu düşünce de olan her erkek kendisi de aynı kafa yapısına sahiptir.
- +1 yıl
Özgüveni eksik olan düşünceler bunlar, kız da erkek de kendi özel hayatında istediğini yapabilir. Bu yüzden ilişkiler de aldatmalar artıyor. Sadakat her zaman olmalı olmuyorsa yapılan bu adı kıskançlık denen saçmalıktan başka bir şey değildir. Benim kendi düşüncem saygı duyuyorum sizin düşüncenize.
- +1 yıl
Kıskançlığı ne olarak gördüğünüze bağlı. Genç yaşta ki insanların tepkilerini kıskançlık olarak görüyorsanız normal düşünce şekliniz. İyi akşamlar diliyorum.
- +1 yıl
Anladım teşekkür ediyorum. 👋🏻👋🏻
+1 yılDeğil bebeğem değil, çok büyük segizler dönüyor bebeğem 😏
00 YorumlaZor tabii, haremlik selamlık olması lazım bütün dünyanın.
00 YorumlaSanırım kıskanmazdim. ya da en azından belli etmezdim bu kadar sorun yaratacak şekilde.
00 YorumlaUuu bende giderim asla yanlız bırakmam kurtlar sofrası oralar 😅
00 Yorumla
+1 yıldövüş sanatları eğitimi al
burası türkiye
lazım olur00 YorumlaKendisiyle çelişiyoR. Erkekler bakar diyor kendisinin erkek olduğunu unutmuş herhalde
00 YorumlaSpor konusunda 584 cevap paylaştı. Türkiye’deki spor salonları ne durumda inanılmaz merak ediyorum böyle soruları gördükçe
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok normal. Kızlar popon memesini giyinmiş çıplak gibi belli ediyolar. Bi de eğilip domalip zipliyolar. Gerisini sen düşün artık
00 YorumlaNormal, boş ver salonlara şişman kızlar geliyor zaten
21 Yorumla
+1 yılYani oraya gidiyor diye elini bağlayamazsın ki, yapsa başka yerde de yapar. Yani kısacası yapan her yerde yapar. Kıskançlıkta haklısın ama çokta sık boğaz etme bence.
00 Yorumla
+1 yılÖyle saçmalık mı olur ya neymiş erkek kız aynı değilmiş zart zurt sende erkeksin o kıskandığın erkeklerden farkın ne? Böyle erkekler için özel beyin üretimeli başka yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılBenlik sorun yok. Aşırı açık giyinmediği sürece istediği salona gidebilir. Güvenirim.
00 YorumlaGünlerdir aynı şeyi soruyorsun malsın umarım adam terk eder seni
10 YorumlaGözünün önüne squat yapan bir kadın çıkarsa görürüm onu
00 Yorumla
+1 yılbu kadar kiskanmak normal degil gozu baska yerlerdeyse yapar illa spor salonunda olacak degil🤷
00 YorumlaSpor konusunda 673 cevap paylaştı. Gelsin ondan sonra konuşun asker adamın kafasını doldurma böyle askerde rahat bırakın insanlari
00 Yorumla
+1 yılAşırı özgüvensiZsin iyi dayanıyor sana
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece kız değil sevgilisi de özgüvensizmiş. Kızın, bu zihniyetteki bir erkeğin spor salonuna gitmemesini istemesi de gayet normal.
+1 yılNormal kanka. Gönderme onu
00 Yorumlakaslı görünmek istiyor bence :) :)
00 YorumlaO giderse sende git erkekler o dilden anliyo
00 Yorumla
+1 yılkıskanmak normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılKıskanman normal bence.. ben de kıskanmıştım
00 YorumlaEvet seven heryerde kıskanır
00 Yorumla
+1 yılMacfitte o kadar Hatun yok kıskanma
10 YorumlaAnormal
10 YorumlaSakıncalı
10 Yorumla
+1 yılEvet normal
00 Yorumla- Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılBence normal ama fazla sıkma alttan alttan iğnele
00 Yorumla
+1 yılNormal evet
00 YorumlaGayet normal
00 Yorumla
+1 yılBiraz fazla bence
00 Yorumla
+1 yılnormal
00 Yorumlaheralde
00 Yorumla