Evet arkadaşlar pazar günü oynanacak olan derbi için tahminlerinizi alabilir miyim
Galatasaray
Fenerbahçe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Berabere kalır, Galatasaray alır ancak benim için 3. bir olasılık yok. Yani Fenerbahçe bu maçı kazanamaz. Birkaç maç güzel oynadılar belki ancak hemen sonrasında yine çöküş yaşadılar. Galatasaray Fenerbahçe'ye oranla daha motive ve daha iyi oynayacak gibi görünüyor. Eski maçlara bakarsak da; iki takım arasında günümüze kadar oynanan 394 maçın 147'sinde kazanan taraf Fenerbahçe, 123'ünde Galatasaray olurken, 124 maç beraberlikle sonuçlanmış. Ancak Fatih Terim yönetiminde ise Galatasaray 12 maçı kazanmış, 12 maçta berabere kalmış, 9 maçta ise yenilmiş...
Her ne kadar bu bağlamda oklar Fenerbahçe'yi gösterse de bence kazanamayacak.
4-1Galatasaray büyük bir farkla alır.
3-1 Galatasaray alır
Cevap
77Cevap
Fenerbahce taraftarı olarak söylüyorum bence Galatasaray bizi yener hatta galatasaraya kupon yapacam adamlar formda eksikleri yok tam kapasite taraftar ve fatih terim gibi avantajları var. Moralleri yüksek oyuncuların formu yerinde bizde ise td sıkıntılı gunler geçiriyor yönetim istifa demeye başladık gene önemli oyuncularımız eksik ve kalecimiz sakat
3-1 Galatasaray. Sonucu bilmeme rağmen yazıyorum sağ olmasın meler sağ olmasın var odası sağ olmasın TFF. Harry kewell'in dediği gibi "Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur."
Doluyum ya. O maçı pisi pisine vermesini izledik. orada statta olup dövüp ceza çekmeye razıydım en azından diğerleri korkup dikkate alırlardı
İnşallah sonra buraya gelip bağıra çağıra kutlayalım. 😂
Galatasaray alır. En az 2 tane atar diye düşünüyorum Fenerbahçe'nin durumu iç açıcı değil çünkü.
Beşiktaşlıyım ama, Galatasaray diyorum.
Fenerden bir cacık olmaz arkadaş...
rahat kazaniriz :)
zaten ali kocu da parreraaaayi da gondermek bize kaldi kendileri kovamadi :)
Adamlar evlerinde tecavüz edicekler abi bari fark yemesek mk
en az iki farkla gs galibiyeti diyorum ben. gs daha iyi bir kadroya sahip, daha iyi kenetlenmiş durumda. Avrupa'daki başarılı tablo da güç veriyor takıma. öte yandan Fenerbahçe dağılma arefesinde. önceki hafta fb tribünleri bir ağızdan yönetim istifa diye bağırdı. işleri zor. farklı bir mağlubiyet almaları durumunda fb teknik ve idari yönetimde değişiklikler olabilir.
kazanan gs olsun.
Fener alır diyenlere sesleniyorum.. Galatasaray sadece yenmeyecek fenerin içinden geçer. Fener'in hiç şansı yok
Zerre kadar bilgim yok ama oylesine oy attim. Umrumda da diil açikçasi. Maçlar durdurulsa keşke ya bu kadar boş bir şey daha varsa oda maçtır. 2. Siyaset kanallari
Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe de bu maçı kazanacak güç yok zaten kaybedelim istiyorum pererianın suyu ısındı.
Galatasaray yener. Fener yine 3lü defans çıkarsa işi zaten çok zor 4lü olur bu maç kesin :D
Fenerliyim ama Fenerden bi cacık olmaz, Galatasaray alır 1-0
Galatasaraylıyım Fener aşırı kötü 4-1 Galatasaray alır
Fenerbahçeli olarak tabikide Fenerbahçe diyeceğim yani
hayırlısı şans kimdeyse o taraf kazansın bakalımm :D :)
Avantaj Galatasaray da kendi sahasında Fener'e kaybetceni düşünmüyorum
Tarafsız bir kişi ve görüş olarak Galatasaray kazanır diye düşünüyorum. Takımları severim, yönetici gurup ile aram yok. Neler dönüyor kim bilir... 😏
Beraberlik ya da Galatasaray
Daha çok Galatasaray ağır basıyor gönlümde tabiki 💛❤️
Fenerbahçe kötü durumdayken Galatasaray hep yardım etmiştir Fener'e ;)
Gönül ister Galatasaray kazansın ❤️💛
Son 10 maç istatistiğine baktığımızda Galatasaray’ın alma şansı çok.
Galatasaray-2 Fenerbahçe-1 diyorum
Kerem, Marcao, Morutan ve Diagne golleri yazar ins. GS ruzgari lehine cevirmek istiyorsa almak zorunda.
İnşallah Galatasaray kazanır.
menerim malayaya çakar
Malatasaray
Bir beşiktaşlı olarak Galatasaray diyorum
Net skor ev araba bas yatır 4-1 Galatasaray
Bence yayıncı kuruluş ve maç izletenler kazanır
Galatasaray... Galatasarayyyy...
Kim kazanırsa kazansın :D
Galatasaray yener bence
Spor kumardir
Beraberlik seçeneği niye yok o da bir ihtimal.. maç 0 0 biter
Ben fenerliyim mesela bu defa bizi şaşırta bilir Fenerbahçe
1-1 veya 2-2 berabere biticektir fenerin kazanma olasılığı %0.1
Yeyisinler birbirini ben bjk liyim
Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe nin kazanmasını istiyorum. Favorim fener
Fener alır gibi
@benene06 sebep
Galatasaray kazanacak..
Beşiktaşlıyım
Fenerbahçe 3-1 alacak
Fenerbahçe demek isterdim çok kötüyüz
3-2 fenerbahçe diyorum
Yani Galatasaray 3-2 Fenerbahçe mi
@savagepanda 3-2 fenerbahçe alır diyorum fenerbahçe ikiyken alamaz ki fenerbahçe 3 galatasaray 2
😂 iyi olan kazansın boş ver.
@savagepanda tabiki iyi olan kazansın😄
Yani Galatasaray 😂
@savagepanda bakalım :))
Allah'ın izniyle Fenerbahçe kazanır İnşallah.
Galatasaray çocuğu kayacak 😃
Maç sonucu Galatasaray 1-1 Fenerbahçe
Beraberlik kaldırıldı sanırım
Galatasaray
Gönlüm 💛💙
Tabiki Galatasarsy
Galatasaray
Tabi ki Türkiye'nin en büyük takımı Fenerbahçe
Galatasaray
Banko 0000000000000000000000000000
İnşallah Fenerbahçe alır ☺️
Fenerbahçe süpriz yapabilir.
@_-Tuniș Kim yenerse yensin umrumda değil açıkçası.
Biz alicaz💛💙
Berabere biter
Aslanım alır
İddaa kazanır :D
Fener kim ki Galatasaray ı yensin sjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?