Valorant ilk kez Dünya Şampiyonası düzenliyor. İnanılmaz bir ödül olacağı tartışılmaz :) Katılmaya hak kazanan 16 takım açıklandı. Bildiğiniz takımlar var mı, hangisi şampiyon olur?
Valorant'ın İlk Dünya Şampiyonası takımları belli oldu! Şampiyon hangisi olur?
@Systaga123 @marisen Bronz 2 yim ben dereceliye girmeye korkuyorum bi kere girdim ve iyi oynayamadım bana kızdılar ondan sonra sadece iyi oynayabilen arkadaşlarımla girdim
Ağa beee... Ben de oyunu öğrenirken ne küfürler yedim anlatamam :) ama alışınca oynayamayanları görünce sen küfür ediyorsun jfhdjdjfjf ben de şu an diamond 3 üm immodan düştüm :) bu sezon hedef radiant
@Systaga123 Sen uçmuşsun😂 Bende ilk zamanlardı girdiğimde işte küfür ettiler banaaa ben hiç gelemem ama hiç yani asla o tarz şeyleri yutamam sonrada girmedim işte şimdi daha iyiyim tabi hatta sık sık da mvp oluyorum ama yok abi ben girmem😂
Demistim her takımda ya da normalde scream gibi bi aim bulamazsın adam çıldırdı her haritada 😎😎 cNed tabi ki elinden geleni yaptı ama takimi geride kaldığı aşikar
Evet şu an LoL de bile iyi değiller. Dünya kupası maçlarında iken gruptan bile çıkamadılar. Ama ismi var seviyorum :) 2 sene önce ki Fnatik bir başkaydı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Çöp oyunun çöp turnuvası mı oluyor bakalım dünyanın en iyi çöpü hangi takım olacak ki bu umurumda bile değil
neden çöp oyun?
Anime gibi ve oynamayı denedim hiç beğenmedim.
bence 1-2 el daha denemelisin :D sarıyor
Hunharca valorant oynadığı için konuşmayı kestiğim adam umarım bu takımlardan birindedir yoksa beni boşuna kaybetmiş ajsjsj
Değildir eminim
Beter olsun o zaman ajxjsj
dfghfdghfd bunlardan birindeyse çok güzel kazanıyordur
Çok güzel değil baya güzel kazanıyordur
Ay gram anlamıyorum bu oyundan ama zor öyleyse😂😂
Zor evet herkeste böyle büyük takımlara giremez yani
Oynamayı çok severim ama çok ayrıntılı bilgi sahibide değilim😄
Benim main Viper sonra Reyna
Oynamayanlara tavsiye ederim😊
Rankın ne kanks
viper çok güzel karakter ya :) hangi eloda oynuyorsun
Ulan aynı soruyu ben sordum cevap alamadım , sana cevap verirse oturur ağlarım bu arada
@Systaga123 @marisen Bronz 2 yim ben dereceliye girmeye korkuyorum bi kere girdim ve iyi oynayamadım bana kızdılar ondan sonra sadece iyi oynayabilen arkadaşlarımla girdim
Ağa beee... Ben de oyunu öğrenirken ne küfürler yedim anlatamam :) ama alışınca oynayamayanları görünce sen küfür ediyorsun jfhdjdjfjf ben de şu an diamond 3 üm immodan düştüm :) bu sezon hedef radiant
@Systaga123 Sen uçmuşsun😂
Bende ilk zamanlardı girdiğimde işte küfür ettiler banaaa ben hiç gelemem ama hiç yani asla o tarz şeyleri yutamam sonrada girmedim işte şimdi daha iyiyim tabi hatta sık sık da mvp oluyorum ama yok abi ben girmem😂
Ekle istersen derecesiz girelim seninle :)(
@Systaga123 söyle kullanıcı adını unutmazsam atarım sana istek
Senin mainin ne?
Systaga #8554
Jett raze hariç her şeyi oynarım ya jfjdjdjdjf
@Systaga123 😂😂
Valoranta girebiliyor musun 🤔 ben de siyah ekran veriyor sürekli
@Systaga123 Şu an bilgisayar başında değilim ki
Hmm anladım. Beni takipler misin burayı fazla meşgul etmiym artık :)
Bundan önce bir turnuva vardı, G2 kazanmıştı. Burada olmamalarına çok şaşırdım. Sentinels turnuvayı takarsa rahat alır :D
CS Go'dan aklımda kalan bir tek Gambit Esports var bu listeden. Onlar da Rusmuş ama bizimkilerden kimse yoksa Gambit kazansın diyorum 🙂
Fnatic , team liquit ve cloud 9 iyi diye hatırlıyorum
Uzun süredir oynamıyor, takip etmiyorum. Ama fnatic eski formundaysa bunları şamar oğlanı yapar.
isimlerine ve logolarına bakarak team secreti tutuyorum :D
cNed olduğu için acend olsun isterim ancak Tl ye de sempatim yok değil her takım scream gibi bi oyuncu çıkarmiyo demi
:D keşke acend olsaydı be
Demistim her takımda ya da normalde scream gibi bi aim bulamazsın adam çıldırdı her haritada 😎😎 cNed tabi ki elinden geleni yaptı ama takimi geride kaldığı aşikar
Bu oyunu hiç bilmiyorum özel ders veriyor musun ücret karşılığı?
videoları var youtubede :D
Yüz yüze eğitimle internet aynı olur mu hiç 😊
Bu konuda zerre bilgim yok ilgimi de pek çekemiyorlar.
Valorantın 'V' sini bile bilmyorum o yüzden bi dikrim ve düşüncem yok maalesef
Fnatic'e karşı sempatim var umarım onlar kazanır
iyi birtakım ama valorantta pek değil sanki
Evet şu an LoL de bile iyi değiller. Dünya kupası maçlarında iken gruptan bile çıkamadılar. Ama ismi var seviyorum :) 2 sene önce ki Fnatik bir başkaydı
Favorim değişmez. Team Liquid ☺️
çok iyiler ya
Valorantta izlemedim aslında ama Cs go da olsun bilhassa PUBG de olsun kesinlikle hit birtakım ☺️
:) fena taktik konuşturuyorlar
Arkadaşımın takımı var da. Daha dün konuştuk ilk 3 te . Ama ismini unuttum
aaa
Katılanlara başarılar ben bilmiyorum. Pubg oynuyorum ben
Team Secret birinci olur.
Valorant ile alakam yok ama Fnatic olur diyeyim.
Daha oynamaya başlamadık.
Hak eden kazansın, 👍
Cs go da olan takımlar burada da varmış
artık her takım çoğu oyunda ekip çıkarıyor
Millet parayı öyle kazanıyor biz hala fakiriz :((
güzel para kazanıyorlar valla
ACEND - SENTINELS finali izleriz gibi.
inş :D aşırı heyecanlı olur
Turk oyuncular yok sanirim.
sadece acend takımında var, cned
Valla bu oyuna içim ısınmıyor
Oyun yaşımız geçti canım