arkadaşlar mesela ben dik durmak için spor yapıyorum ve kalça göğüs bacak kol sadece bunları yapıyorum bir de ısınma ve soğuma tabi bilgisi olan biri yardım edebilir mi yanlış mı yapıyorum sadece bunları çalışsam nolur kilo da almak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence diğer bölgeleri de çalış yoksa vücudun orantısız kötü durur. Ki zaten kadın olduğun kas yapman çok zor
evde spor yapıyorum nasıl yapcağıkı bilmiyorum :(
Bunun için egzersiz videoları var ağırlık var mı hiç evde
Vücûd bütün olarak çalışmak daha faydalı hem görüntü hem sağlık açısından daha iyi olur. Tek bölge çalışanların çoğu orantısız duruyor
ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum tüm vücudu çalışsam kilo veririm diye korkuyorum spor yapmamın amacı kilo almak
Kilo almak istiyorsan kalori fazlası beslenmelisin. Agırlık idmanı ile desteklemelisin ki aldığın fazla kaloriler yağ olmasın.
hangi kasları çalışmalıyım videolara bakıyorum ama hangi kas grubunu hangisiyle çalışıcam bilmiyorum fitnessa da yazın gidicem ama yaza kadar evde yapayım bari
Bir büyük bir küçük kas grubu olarak çalışabilirsin. Biraz detaylı bir iş idman programı hazırlamak açıkcası
peki illa her bölgryi çalışmam mı lazım ve örnek verir misiniz kaç bölgeyi çalışmam lazım
1. Gün kol ve göğüs. 2. Gün bacak ve omuz. 3. Gün sırt ve triceps şeklinde çalışabilirsin. Veya itiş günü ve çekiş günü antrenmanı yapabilirsin. Tamamen sana kalmış
sırt ve omuz çalışmasam olmaz mı sadece kalça bacak kol göğüs çalışmak istiyorum😫 zaten sporla alakalı pek bi bilgim yok yanlış bi şey yaparım falan
Ufak ufak da olsa çalış mutlaka
yani omuz sırt kol bacak kalça göğüs çalışaam yeter dimi
Evet yeterli
bi şey dahs sorabilir miyim aynı gün hem üst hem alt kaslar çalışmalıymış bende şöyle bi program yaptım
1. gün kalça ve kol
2. gün bacak ve omuz
3. gün üst vücut antrenmanı (kol omuz sırt) ve göğüs
ama spora yeni başladım haftada 1 kere yapmış olucam yeterli mi şimdilik
Hem alt hem üst dediğin tüm vücûd antrenmanı oluyor. Şimdilik Hafta da bir de olsa sorun değil ay geçtikçe şiddeti artırırsın
anladım yani yaptığım program doğru mu ve vücut sıkılaştırmayı ne zaman yapmalıyım
Evet program güzel sen antrenman yaptıkça sıkılaşırsın zaten
3 gün bunları yaptıktan sonra 4 veya 5. gün yapsam olmaz mı ve bir gün arayla mı yapmam lazım
Gün aşırı yapabilirsin yani 1. Gün idman 2. Gün off 3. Gün idman 4. Gün off 5 tekrar idman şeklinde
tamamdır son bir şey daha sorucam😅 yazın spora yazılınca nolucak ordan mı program vericekler devam mı edicem siz gidiyorsunuz sanırım da
Kendi programımı kendim hazırlıyorum. Evet ordan yazıyorlar ancak ben henüz iyi program yazan salon görmedim duymadım
nasıl yani onlar daha iyisini bilmez mi ama
Sanmıyorum 😀
ama neden ki boşuna mı gidicem o zaman 😄
Yani maalesef öyle 😀 her spor salonu antreman yazmak zorunda yoksa kimse gitmez ancak yazmak zorunda olduğu için yazıyor. Ben hareket yazıp sonra o hareketin nasıl yapıldığına YouTube’dan bakan Antrenörler gördüm 😀
nee şaka mı bizim burdaki tanıdık Allah’tan inşallah düzgün bi şey yazar😄 bu arada çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için ve gerçekten son bi şey sorucam omuzu dambılsız çalışabilir miyiz su şişeleriyle falan
😀 agırlık olmadan gelişme olmaz 1-2 kg da olsa dumbrll ile çalış
anladın çok teşekkür ederim
👏👋
Bence özelden konusun burayi doldurmayin hem tanismis olursunuz ve ikinizde spor yapiyorsunuz iyi anlasirsiniz
@AloneAngel_A_ sevgilim mesajlaşmama kızıyor olmaz😀
Yardımcı olmaya çalışacağım.
Sırt çalışmalısın özellikle
Olur