Türkiye’de göbek sevilir ama dünya genelinde Arap ülkeleri hariç kas sevilir erkek/kadın farketmez Türkiye’de ne vasat sa o sevilir misal kendimi övmek gibi olmasın ben sarışınım kimseye bulaşmam belalı tip değilim kızlar beni sevmez Allah razı olsun ki sevmemişler hakikatı bulmam için. kaç tane yabancı kızla konuştuğumu hatırlamıyorum ne fesetlıkları var ne dedikoduları çok iyi insanlar içlerinin güzelliği yüzlerine yansımış adeta evleneceğim kızda yabancı olucak.
Merhaba O kadar dikkat etmedim normalde erkek olsun kız olsun gene gene bakmam bir hareketi davranışı huyu dikkatimi çekmediği sürece. Göbeği açık bazen denk geliyor ama anlık görüyorum 1 saniyelik bir olay bu uzun uzun bakmam birine rahatsız olabilir. Google yazdım o yüzden. Google görsellerden elde ettiğim linkler. Bu düz
Evet erkeğim. Ancak erkek olmam önüme her gelen karşı cinslere karşı o tür hislerim olacağı anlamına gelmez. Bu dediğin olayı birlikte olduğum kişiyle yaşama durumu ayrı. Ülkemizde erkeklerin çoğu bu senin düşüncende fakat herkes aynı değil. Önce ki ilişkilerimde bir kez dahi cinsellik konusu açmadım. Sevgilim oldu diye illa aramızda cinsellik geçecek anlamı yok yaşamak istiyorsa bunu da anlatmam zaten kimseye olur veya olmaz bu aramızda kalır konu. şu an hayatımda biri yok uzun zamandır olduğu gibi cinsellik için kuduran biri olsaydım arabayla giderdim geneleve. Yaşım tutuyor reşitim hayatımda biri yok istesem gidemem mi? Giderim fakat ben gitmek istemiyorum. Sırf cinsellik içinde sevgili edinmeyi yanlış buluyorum. Sandığın gibi düşüncem olsaydı ya geneleve giderdim ya da deli gibi kız arar hatta buradan her kıza yazardım. Yanlış anlaşılmasın aseksüel filan değilim. Cinsel eğilimim kızlara yönelik fakat bu önüme gelene öyle düşüneceğim anlamına gelmez. Sonuçta çoğumuzda olduğu gibi bizimde yakınlarımız var sen başka kızlara öyle niyetin olabilir ama başka erkeklerinde senin yakınlarına öyle niyeti vardır. Empati kurup biraz düzeltseniz kendinizi keşke. İnsan eşine dostuna laf atmaları bakılmasını istemez. Başınıza gelmesini istemediğinizi başkasına yapmayın. İstesem bakamam mı kızlara sapıkça istesem bakardım. Aldığımız aile terbiyesi bize genelde yol gösterir bunun yanı sıra kendimizi eğitmemizde öyle.
Diyeceğim en fazla şudur mesela 2 foto paylaştım pembe pijamalı kız için diyeyim. Kız güzel fiziği de güzel. Fakat yolda görsem uzun uzun ya da dönüp bakma durumu olmaz kız güzeldir fiziği de iyidir ama devamı olmaz. Güzellik fizikten çok ilk önce karkatere odaklıyım. Bu da insanı tanıyarak ya dadavranışları görerek olur. Benimle alakası bile yok daha fazlasını söylemezdim, belki karakteri iyidir kötüdür bunu bilmem tanımam etmem. Kabul kız güzel fiziği de güzel ama gidipte şöyle yapardım böyle olurdu yok yanımda olsa şöyle böyle gibi hiç aklımdan o tür fanteziler geçmedi. Başım bağlı olmadığı halde bekar olduğum halde karşı cinsler hakkında düşüncem böyle. Benim için özel olmayan biri dışında sandığın durum olmaz. Özel olan biriyle de yaşadığımı anlatmam ayrıca konuyu ben açmam kendi açarsa açar sevgiliyken. Fakat evlenince konuyu bende açabilirim. Sevgiliyken hiç bir kıza o tür konular açmam kendi açmadığı müddetçe o tür şeyler sormam yazmam konuşmamda.
İnsanlar kötü olan şeyleri niye normalleştiriyor aklım almıyor altın oran güzellik estetiklik diye bir kavram var değişmez, yağın her türlüsü görüntü kirliliği
Bu soruyu ciddi ciddi sormuşsun ve ciddi ciddi göbüş diyenler olmuş. Göbeğin nesi güzel veya sempatik anlamadım kimse kendini kandırmasın kaslı bir karın varken kimse göbek istemez.
Tercihim kesinlikle göbüşlü kız😅 Daha tatlı ve sempatik bir görüntüsü olur göbüşlü kızın hatta o göbüşle oynanır yani🤣 Kaslı kız istememm benden uzak olsun kskdkdl