AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
takip etmiyorum ama geçen bi arkadaşım burgerkingin taraftar menüsünü yedim takımıma destek olmak için onda da kaybetti artık almıcam o menüden dedi Ajzjaj pide yedi
😂😂😂Pide iyidir ya
Ali Koç gibi birinden başarı bekleyende akıl aramam
Fenerbahçe şampuan ama öyle deme
her sene önce oyuncu alıp sonra hoca getiren adamdan medet umuluyor gülesim geliyor
Fenerin kadrosu yetersiz bizim ise formumuz kötü Trabzon mu olacak acaba Şampiyon
abdullah avcı loser bir hoca. Bu gerçeği göz önüne alırsak yarış ts ile gs arasında geçer. Ts aynı zamanda kadrosu dar. Bjk ise ghezzal ve rossier geçen sezonki gibi değiller. JOsef patlayınca patlıyorlar.
Gs de tecrübesiz Beşiktaş sadece formsuz o kadar formunu bulursa en güçlü aday biziz
kenan karaman topal vs beşitaş seviyesinde değil. Batushayi vs sürekli sakatlanırken istikrar sağlanması zor. Ghezzal ve rossier geçen yılki gibi değiller. Bu arada çebi 4 külüp içinde en iyi başkan o ayrı.
Tamam da form durumu diye bir şey var Futbolda ne kadar klas bir oyuncu da olsan bazen hiç bir şey yapamayabiliyorsun hani pes oynadıysan bilirsin formdayken oyuncunun gücü 80 ise formsuzken 60 falan oluyor onun gibi düşün yani şu an form olarak berbatiz tek formda oyuncumuz ersin o da kalecimiz diğer oyuncularımız hazır değil çok geç katıldıkları için midir yoksa sadece form mudur bilemem ama zamanla düzelmek zorunda
josef ve pjanic beşiktaşın bel kemiği. Onlar olmayınca takım form tutamıyor formsuzluk durumu ortaya çıkıyor dediğin gibi. Düzelir düzelmesine de trabzon bu kadar kollanırken şansı olur mu bilmem
Kollama hikaye abi zaten süper lig tarihi hep hakem hatalarıyla dolu ilk kez olan bir şey değil ki iyi oynayıp hakemi de yeneceksin bahane yok.
nasıl yok abi ya. Bal gibi bazı hakemler özellikle belirli maçlara verilip operasyon çekiliyor. Çok bayıldığımdan değil ama geçen fener trabzon maçında yaşananlar halis miydi? Ya da sürekli trabzona şeker dağıtılırcasına verilen penaltılar halis mi
İyi de bu ilk kez olmuyor diyorum ki bu hep var olan bir şey bazen az bazen çok yapılıyor her takımın aleyhine ve lehine yapılıyor hakemi de yeneceksin o yüzden bugün sana çalışır yarın aleyhine iş yaparlar.
Ben de diyorum trabzonun koruma dozunu arttırdılar bu sezon beşiktaşa iyi bile oynasa trabzonu koruyacağız derken harcanırsa ne olacak. Geçen Fenerbahçe maçındaki skandal hatalar beşiktaşın herhangi bir maçında yapılsa olsun abi hakemi de yeneceksin denir mi? Performans bir yere kadar takımca
Şaka mısın arkadaş Beşiktaş bu ligde en çok ezilen takım fener kim ya yıllarca fener kollandı azıcık ezilsin ne olacak yani
ay şaka gibi sanırım kendimi ifade edemedim. Ben beşiktaş kollanıyor demedim ki? Trabzon kollanıyor dedim örnek verdim herhangi bir maçı. O maçta hakem hataları daha net diye o maçı örnek verdim. Ben de diyorum ki yarın öbür gün beşiktaşın başına da böyle hakem operasyonu gelirse hakemi de yeneceksin lafı bir yere kadar geçerli oluyor. Durdurmak isteseler pekala da durdurabiliyorlar demek istedim
Zaten bugün geldi biz Fener miyiz alışığız biz zaten Hatayın attığı gol fauldu bizim gol de temizdi ama vermedi. Size arada bir olan şey bize her zaman oluyor zaten. Beşiktaş kollanıyor dedin demedim ben de ama Fener de çok temiz değil diyorum önceki kollanmalarınıza sayın.
keloğlanda vardı ya iki dev aynı şeyi söylüyordu ama kavga ediyorlardı😂Konuşma ona döndü. İkimiz de aynı şeyi farklı şekilde ifade ediyoruz aslında
hangi takımlısın sen
süper ligde takım tutacak kadar kafayı sıyırmadık daha
Ben Beşiktaşlıyım da Trabzon da hiç kollanmadı değil onlar da kollanıyor ama onların da aleyihne çok hata yapıldı aynı şey bize de oldu bizi 1 kolluyorlarsa 3 doğruyorlar
yani takımlar bazen kollanır bazen ittirilir ama bu sezon trabzon baya baya ittiriliyor. Çok da temiz birtakım değil bu arada
Fener ve Gs de temiz değil
Boşuna mı süper ligde takım tutacak kadar kafayı sıyırmadık daha dedik
Beşiktaş en temizleri arlarında
Ben yabancılardan Barcayı tutuyorum da onlarda berbat
miss gibi bayerni tutup keyfime bakıyorum. Adamlar futbolun hakkını veriyor.
sen kız olduğuna emin misin bayern falan :D
kadın cinsiyeti seçip trolluk yapmadığıma göre kızım herhalde😅
ilginç geldi ne bileyim kadın dediğin en fazla ülkesinin takımını tutar :D
evet dar bakış açısıyla bakınca öyle olması normal karşılanıyor. 2 gözünle süper ligi izleyince pek izlenecek lig olmadığını anlıyor insan
bayernden de zevk alınmaz ya hep kazanmak sıkar
fözümüz futbola doyuyor en azından. Yurt dışında tuttuğum diğer takım milan. İtalyanların defansını ve 3 lü oynamasını seviyorum
Bende barçayı seviyorum lakin son seneler berbatız messi de gidince iyice sıçtık sıvadık.
barçayı sevmem messi nedeniyle maçlarını izlerdim. Bu arada messiciyim. Reali de Iker Casillas dan dolayı severdim. Hangisi kazansa kaybetse üzülmezdim
Bende Messiciyim ama barçayı da tutuyorum gittiğinde üzülmüştüm
messiyi alacak kadar limit yok diyip yerine aptalca oyuncular alması. Başkan anlaşamadı ve gönderdi. Kendi kaybetti. Artık dünyanın en iyi futbolcusu barçada değil
Ya Hoca tercihi de berbat koeman valverde gibileri kim de barçayı çalıştırıyorlar ya düzgün bir hoca getiremediler şu takıma
yönetim kafasız olunca hoca da kafasız oluyor hiç saşmaz
Ama yeni yönetim suçlu değil ki önceki yönetimin hatası var aptalca transferler ve yüksek maaşlar ver sonra messiye vercek para olmasın
yeni yönetim akılsız olmasa messi gitse bile böyle hocayla devam etmez. Bari büyük balığı kaçırdım yerine kaliteli alalım der de nerde bu düşünce
Son şans vermişlerdi zaten o da kullanmadı
Beşiktaş bu maç hakemi de yenemedi. Yine konuştuğumuz mevzuya döndü olay
Sergenin de hatası var saçma sapan işler yapıyor gol attıracak adamları oyundan alıyor
son dakika trabzonun attı gol temiz miydi
ofsayt vardı
bu pozisyon da penaltı. Ama işte trabzon kollandığından hakemi de yeneceksin olayı işlemiyor. Bu sezon açık bir şekilde trabzon kollanıyor
ya hakem kötü diye bizimkiler suçsuz mu sergen de suçlu sergenin yüzünden kaybettik hakem hakem nereye kadar konuşucaz
ben hakemden önce bize bakarım adam gibi oynatmıyor takımı sergen bu maç hakem de başakşehir adana altay hatay da mı hakem vardı bu maçta puan kaybvetsen ok ama bu saydıklarımda kaybetme lüksün yoktu
ben diğer maçlara bakmam Trabzon'un kollanmasına bakarım. Bir penaltı maçı bambaşka boyuta taşıyabilirdi ama vermedi. Böyle devam ederse lig oynanmadan kupa teslim eedilsin trabzona boşuna lig oynanmasın. Maçın tekrarını izleyemedim vidaya da bir hareket vardı o da es geçildi
Hakem bahane hakemler hep böyleydi sırayla kolluyorlar işte takımları hakemi de yeneceksin bu ligde
gün gelecek beşiktaş da doğranacak dedim doğrandı. Baştan kollanmayı kabul edilecekse hiçbir takım oynamasın direkt kupa versinler. Yazık değil mi takımların emeğine. Hakem hakemlikten çıktı. son 3 yıldır aydunus dışında aklı başında maç yöneten hakem yok. Daha geçen gün gaziantep maçında 4 dakika erken bitirdi hakemin biri hiç alakarı yok hakemlikle
gün gelecek mi :D ulan beşiktaş zaten en çok hakem mağduru takım ne günü ne fb derbilerinde fenerin stoperleri hep bizimkileri kucaklayarak yere indirip penaltılarımız verilmiyordu daha say say bitmez
gün gelecekten kastım bu sezon trabzon maçıydı
Az önce bir arkadaş bu saatten sonra takım tutmuyorum şahit olun dedi sldkfs
şaka gibi takım yemin ederim
cebinize para mı giriyor boşverin sjbf
Yemeye devamke afahsh
Artik üzülmüyom😂
Yine Pendik sporamı yenildiler