Spor Bu hareketi yapabilir misiniz? KözGetirin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Denedim ama yapamadım :D Siz yapabilir misiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu hareketi yapabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
NeFReeT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl ne guzel hareket yapwış kızda hıc fena degıl neyse hayır ben boyle bır hareket eğlencelı degıl hoşuwa gıtwedı awa yapwaw gerekırse yaparıw 0 0 Yorumla
Eslimnaz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Çok daha fazlasını yapabiliyorum zayıf olunca şekil almak kolay oluyor ve vücut alışıyor 1 0 Yorumla
tmm-jülide-olşunn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet, yapabilirim: Direk dansıyla uğraşıyorum, bükülmedik yerim kalmadı. 1 1 Yorumla lezmilazmı +1 yıl Selamlar Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Abla bu hareketi yapmadan önce başka hareketlerde yapılıyordur. 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Bu kız kadar esnek olsam ohoo neler yaparım neler :D 0 0 Yorumla
AhmetSedat Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Evet dediysem herhalde şıkkı olmadığı için. Emin değilim.😂 0 0 Yorumla
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl en çok hasta ortopedi bölümünde deneyenler bilsin istedim 0 0 Yorumla
LevoT Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 62% +1 yıl şu an yaptım ama geri nasıl normale dönerim bilmiyorum 🤭 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Anketin sonucu şu anda %50 %50 İnanamıyorum resmen siteyi 2'ye bölecek soru sordun :D:D 0 0 Yorumla
pathoss Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Onun aynisini ellerim ensemde bile yapiyorum ben 😂 0 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tam olmasa da çok yakın yaptım. Ayağımı yerden kaldırınca kıramp girmeye başlıyor bir süre sonra. 😃 0 0 Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl yaparim ama babam oyle abuk sabuk hareeketler yapma olum diyor :) 0 0 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ben fiziki yapım buna müsait değil. Üstelik esnek eklemlere sahip değilim 0 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Hareketin bir amacı yok.. Elastik durum desen, buna da faydası yok..Çok gereksiz.. 0 0 Yorumla
Sinem_0101 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl E bu hareket hemen yapılamaz zaten vücudun yatkın olmalı yani spor yapan biri olmalısın ısınma hareketleri yapman gerek öyle dan diye bu hareket yapılmaz zaten yapıyorsan hemen elastik vücutlusundur 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yapabilir miyim bilmiyorum ama bu hareketleri denemek veya yapmak için bir sebebim yok 0 0 Yorumla
KredinizBitti Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Her sabah kalkar kalkmaz ilk bu hareketi yaparım. Yoksa güne başlayamam. 2 0 Yorumla
BlackkBMW Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok anlamsız geliyor bu hareketler bana 😀denemiyorum muhtemelen yapamam da zaten 1 0 Yorumla
sbusras99 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 4 yıllık pilates geçmişim sağolsun😋 2 1 Yorumla Esmergenc41 1 yıl Uuuu Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl kalçamı kırarım net 😂 1 3 Yorumla Yamaç355 +1 yıl Neden Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl @Yamaç355 sana ne 🙄 Yorumla Yamaç355 +1 yıl Sordum kızma Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denersem beni hastanede ziyarete gelirsiniz 0 0 Yorumla
cambuhusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Senin bu soruya bi kiz challenge yapmis 😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biraz çalışma ile olur 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl yapabiliyorum nedeni ne bilim ne tanrı vergisi 0 0 Yorumla
boğaz_pastili Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl aslında denemem lazım profesyonel biri eşliğinde 0 0 Yorumla
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Ne var ki bunda iki de takla atarim... 😅 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 304 cevap paylaştı. Gençlik yıllarımda yapardım 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Eşime yardım ettim o yaptı. Tek başına zor 0 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl E azıcık spor ve yoga yapan herkes yapar bunu 🤭 0 1 Yorumla Bizamaninmeleki +1 yıl Yaparım ben de tabi 🌸 Yorumla
BDSMania Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Pardon da kaç kilosun? 0 14 Yorumla Eslimnaz +1 yıl 42 kiloyum ve çok rahat yapabiliyorum Yorumla BDSMania +1 yıl @Eslimnaz yapamadım yazmışsın da Yorumla Eslimnaz +1 yıl O ben değilim 😂 Yorumla BDSMania +1 yıl @Eslimnaz biliyorum Yorumla Eslimnaz +1 yıl Soruyu soran kişi ben değilim yani yorum yazma sebebim 42 kilo ile rahatlıkla yapılabiliyor☺️ Yorumla BDSMania +1 yıl @Eslimnaz ahahahahahhahahhaaaaaaa Yorumla BDSMania +1 yıl @Eslimnaz Hiç güleceğim yoktu yaaaa🤣🤣🤣 sen neden arata girip cevapladın kiii😆? Yorumla Eslimnaz +1 yıl Ne bilimmm 😂😂 yazım dedim baktım cevap yazan olmamış 😂😂 Yorumla BDSMania +1 yıl @Eslimnaz offf, güldürdün cidden:) teşekkür ederim, çok düşüncelisin. Yorumla Eslimnaz +1 yıl 😂😂rica ederim sabah sabah gerçekten iyi oldu Yorumla BDSMania +1 yıl @Eslimnaz 🤣 iyi yogalar, platesler dilerim Yorumla Eslimnaz +1 yıl Aman aman ben koşu ile yetiniyorum diğerleri kalsın zaten profesyonel sporcuyum ben yogayi isteyen alsın 😂iyi günler Yorumla BDSMania +1 yıl @Eslimnaz tamam yahu, bana neden fırça atıyorsun😆? Yorumla Eslimnaz +1 yıl Atmadım yha ayıp sabah sabah ne huysuzluk cikartcam😂😂 Yorumla
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Denemem lazım plank gibi ama değil gibi de 0 1 Yorumla tuhafamanormalbiri +1 yıl Plank ne alaka hic spor yaptin mi daha once Yorumla
Mellifluous-_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Hiç üşenmeden denicem şimdi 0 1 Yorumla Mellifluous-_ +1 yıl Zor değilmiş deneyin Yorumla
KafamKarışıııkk Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl İşsiz olduum için hemen denemem ve yapmam peki.. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 721 cevap paylaştı. Ne gerek var böyle şeylere. 😏 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bu kadar esnek değilim sanırım yapamam 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 571 cevap paylaştı. Yapamam denemeye gerek yok :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
ne guzel hareket yapwış kızda hıc fena degıl neyse
hayır ben boyle bır hareket eğlencelı degıl hoşuwa gıtwedı awa yapwaw gerekırse yaparıw
Çok daha fazlasını yapabiliyorum zayıf olunca şekil almak kolay oluyor ve vücut alışıyor
Evet, yapabilirim: Direk dansıyla uğraşıyorum, bükülmedik yerim kalmadı.
Selamlar
Abla bu hareketi yapmadan önce başka hareketlerde yapılıyordur.
Bu kız kadar esnek olsam ohoo neler yaparım neler :D
Evet dediysem herhalde şıkkı olmadığı için. Emin değilim.😂
en çok hasta ortopedi bölümünde deneyenler bilsin istedim
şu an yaptım ama geri nasıl normale dönerim bilmiyorum 🤭
Anketin sonucu şu anda %50 %50
İnanamıyorum resmen siteyi 2'ye bölecek soru sordun :D:D
Onun aynisini ellerim ensemde bile yapiyorum ben 😂
Tam olmasa da çok yakın yaptım. Ayağımı yerden kaldırınca kıramp girmeye başlıyor bir süre sonra. 😃
yaparim ama babam oyle abuk sabuk hareeketler yapma olum diyor :)
Ben fiziki yapım buna müsait değil. Üstelik esnek eklemlere sahip değilim
Hareketin bir amacı yok.. Elastik durum desen, buna da faydası yok..
Çok gereksiz..
E bu hareket hemen yapılamaz zaten vücudun yatkın olmalı yani spor yapan biri olmalısın ısınma hareketleri yapman gerek öyle dan diye bu hareket yapılmaz zaten yapıyorsan hemen elastik vücutlusundur
Yapabilir miyim bilmiyorum ama bu hareketleri denemek veya yapmak için bir sebebim yok
Her sabah kalkar kalkmaz ilk bu hareketi yaparım. Yoksa güne başlayamam.
Çok anlamsız geliyor bu hareketler bana 😀denemiyorum muhtemelen yapamam da zaten
Yav bunu nasıl yapalım kendimizi zor döndürüyoruz 😂
4 yıllık pilates geçmişim sağolsun😋
Uuuu
Daha biraz önce yaptım
kalçamı kırarım net 😂
Neden
@Yamaç355 sana ne 🙄
Sordum kızma
yapan karılar eklesin
Sonu acilde biter yani hayır 😃
Felç olmaya hiç niyetim yok
Denersem beni hastanede ziyarete gelirsiniz
Senin bu soruya bi kiz challenge yapmis 😂
Bunu yapamayanda ne bilim :)
denemedim ama %99.99 yapamam s
Biraz çalışma ile olur
yapabiliyorum nedeni ne bilim ne tanrı vergisi
Bütün kemiklerim kırılır 😃
aslında denemem lazım profesyonel biri eşliğinde
Ne var ki bunda iki de takla atarim... 😅
Gençlik yıllarımda yapardım
Bu şekilde başımı koyardım yere hatta.
Evet yapılabilir hareket
Eşime yardım ettim o yaptı. Tek başına zor
Puan almak için evet dedim😂😂
Bu hatun güzel yapmış hareketi
Yapılır niye yapılmasın
Kendimi sakatlarım anca.
E azıcık spor ve yoga yapan herkes yapar bunu 🤭
Yaparım ben de tabi 🌸
Yaparım. Yarın deneyeceğim.
hayır yapamam ben 135 kiloyum
Pardon da kaç kilosun?
42 kiloyum ve çok rahat yapabiliyorum
@Eslimnaz yapamadım yazmışsın da
O ben değilim 😂
@Eslimnaz biliyorum
Soruyu soran kişi ben değilim yani yorum yazma sebebim 42 kilo ile rahatlıkla yapılabiliyor☺️
@Eslimnaz ahahahahahhahahhaaaaaaa
@Eslimnaz Hiç güleceğim yoktu yaaaa🤣🤣🤣 sen neden arata girip cevapladın kiii😆?
Ne bilimmm 😂😂 yazım dedim baktım cevap yazan olmamış 😂😂
@Eslimnaz offf, güldürdün cidden:) teşekkür ederim, çok düşüncelisin.
😂😂rica ederim sabah sabah gerçekten iyi oldu
@Eslimnaz 🤣 iyi yogalar, platesler dilerim
Aman aman ben koşu ile yetiniyorum diğerleri kalsın zaten profesyonel sporcuyum ben yogayi isteyen alsın 😂iyi günler
@Eslimnaz tamam yahu, bana neden fırça atıyorsun😆?
Atmadım yha ayıp sabah sabah ne huysuzluk cikartcam😂😂
Yaparımda sonrası ne olur bilemem
Denemem lazım plank gibi ama değil gibi de
Plank ne alaka hic spor yaptin mi daha once
Hiç üşenmeden denicem şimdi
Zor değilmiş deneyin
İşsiz olduum için hemen denemem ve yapmam peki..
Daha iyisini yaparım😅
Ne gerek var böyle şeylere. 😏
Aşırı esnek değilim fakat bu kolay.
Yok battal gazilige gerek yok.
Bu kadar esnek değilim sanırım yapamam
bu tür şeylerle ilgilenmiyorum ama denedim yapabildim
Yapamam denemeye gerek yok :D
Kendini sakatlayacaksın
Basit benim için.
Yapabilirim, ne var ki onda, zor değil.