Evet arkadaşlar trabzonspor İzmir 'de çok iyi oynamadığı maçta göztepe'yi 56'ıncı dakikada gervinho'nun attığı golle 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü! Maçı nasıl buldunuz?
Göztepe 0 - Trabzonspor 1! Lider İzmir'de çok önemli bir 3 puan alarak yoluna devam etti! Maçı nasıl buldunuz?
Geniş özetini izleme fırsatı buldum. Yanıltabilir ancak TS kazanacak futbol oynamadan kazanmış. Göztepe haketmiş gibi ancak futbol bu. Şampiyon olacak takım bazen kötü oynarken de galip gelebilmeli.
Devre arası spyunma odasına giderken tokat atan futbolcuya kart bile çıkmayışı desem... ts ye verilmeyen sarı kartlar, göztepeye veriken basit kartlar... ağlayana emziği maçta hakem verdi zaten. Emziği verdi susturdu ts yi..
Zaten bu dediğin olaylar 3 İstanbul kulübünün lehlerinde de oluyor... Ama kesin bir şey söylemeden önce tartışmalı pozsiyonları izleyip sana geri dönüş yapacağım!
Yahu bize derken ne demek istiyosun ki? Ben trabzonsporlu falan değilim sadece maç ile ilgili soru açtım! :D Artı detayda trabzonspor'un çok iyi oynamadan kazandığını söyledim... Taraf olduğumu nereden çıkarttın?
Çünkü trabzonsporla ilgili geçen hafta fenerbahçeliler ağlamıştı hakem diye! Ama işin ilginç tarafı hem kırmızı hemde penaltı kararı doğruydu o maçta! www.sabah.com.tr/.../kirmizi-kart-ve-penalti-dogru
Banane fenerbahçenin ağlamasından... bak ne diyorum. Devre aradı tokat atan topçuya kart yol, göztepeye yağmur gibi sarı çıkıyo ama tsye yok. Uğurcan hava topuna çıkarken göztepeli topçuyu sol dirseğiyle engelliyo penaltı yok. Vs vs vs...
Tartışmalı pozsiyonları izledim... o devre arası iddia ettiğin tokat olayı yok! Uğurcan'ın pozisyonu penaltı değil, göztepe'nin attığı gol ofsayt... Sarı kartlara da istatistiklerden baktım, göztepe 3 sarı kart biri kaleceyi büyük ihtimal itirazdan trabzonspor'da ise 2 oyuncu sarı kart görmüş! Yani öyle iddia ettiğin gibi göztepe'ye karşı kartlar havada uçuşmamış...
Tokat olayı yok mu 😏😏😏 aynen yoktur... evet kartlar yağdı. O dediğin oyun içi verdiği kartların aynılarını ts li oyuncular yaptı ama uyarı bile almadı... uğurcanınkibde nasıl penaltı yok... ceza sahası içinde rakibinin yükselmesini engelleyecek hernhareket penaltıdır... orada uğurcanın iki kolununda duruş farkıba bak istersen
Bir kaleci olarak söylüyorum. Bir hava topuna iki elimide topa uzatarak çıkmıyorsa biri topa biri rakibin omzuna gidiyosa orada niyetim top değil rakiptir. Buda penaltıdır
O pozisyonu izledim penaltı yok! Jahovic topa gitmiyor o pozisyonda penaltı almak istiyor ve yerinde duruyor topa yüklselmiyor bile... Istersen pozisyonu youtube takım oyunu programından izleyebilirsin, erman hoca güzel şekilde yorumladı pozisyonu...
En İyi Cevaplar