Spor Hangi futbol takım? ceylin00 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor galata saray mı fener bahçe mi yoksa beşiktaş mı GS FB BJK DİYER Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi futbol takım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl GALATASARAY ama bu sezon Trabzon’a inanılmaz bir sempatim var Fener’i yenmeleri çok hoşuma gitti şampiyonluğu da hak ediyorlar bu sene 0 6 Yorumla ceylin00 +1 yıl ben gs 5 yaşımdan deri Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Bravo 👏 Yorumla ceylin00 +1 yıl peki ya sen kaç yaş Yorumla ceylin00 +1 yıl başladın Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Benim kuzenim küçük iken kandırıp Bjkli yaptı çocuk aklı işte 8 10 gibi net hatırlayamadım da Yorumla ceylin00 +1 yıl mnmnjbkçjfkhvbövhj bö Yorumla
_Serhat_1989 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe 💛💙💛🇹🇷🇹🇷🇹🇷 1 3 Yorumla ceylin00 +1 yıl abam ve babam fb ben gs Yorumla _Serhat_1989 +1 yıl Bizde renk ayrımı yok :) dost olana dostuz her zaman yeter ki objektif olsun ;) Yorumla ceylin00 +1 yıl çok güzel yazmısın Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Fenerbahçe birleşik yazılır 0 1 Yorumla ceylin00 +1 yıl öğrenmem iyi oldu Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 322 cevap paylaştı. Hangi takımlısınız demek istedin sanırım 0 5 Yorumla ceylin00 +1 yıl evt Yorumla berkayalperdogan +1 yıl 🦅🖤 BEŞİKTAŞ JK 🤍🦅 Yorumla ceylin00 +1 yıl ben GS Yorumla berkayalperdogan +1 yıl İyi sizinde 2 gün sonra maçınız var Lokomotiv Moskova ile Yorumla ceylin00 +1 yıl biliyorum Yorumla
Atom6EvreN Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Türkçe öğretmemini merak etmedim değil 0 6 Yorumla ceylin00 +1 yıl ne anlamadım Yorumla Atom6EvreN +1 yıl Sana Türkçeyi öğreten öğretmeni tanimak isterdim Yorumla ceylin00 +1 yıl neden Yorumla Atom6EvreN +1 yıl Galatasaray böyle mi yaziliyor? Yorumla ceylin00 +1 yıl nasıl Yorumla Atom6EvreN +1 yıl bitişik Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tabiki Fenerbahçe ❤️ 0 37 Yorumla ceylin00 +1 yıl seni çok sevdim ben erkan abi Yorumla erkan4734 +1 yıl Sağol kardeşim bende sevdim seni 🙂 Yorumla ceylin00 +1 yıl resmen insana huzur veriyorsun Yorumla erkan4734 +1 yıl O senin kalbinin güzelliği 😊 Yorumla ceylin00 +1 yıl birde nerde yaşıyorsun Yorumla erkan4734 +1 yıl İstanbul sen Yorumla ceylin00 +1 yıl balıkesir Yorumla erkan4734 +1 yıl Güzel yer yazları didim e gidiyorum tatile Balıkesir bi defa gittim Erdek Yorumla ceylin00 +1 yıl bu arada çocukların kaç yaşında Yorumla erkan4734 +1 yıl 7 4 Yorumla ceylin00 +1 yıl biran 74 zanetim Yorumla erkan4734 +1 yıl 😀 benden büyükmü olucaklar Yorumla ceylin00 +1 yıl ikl bakışta öyle yazdın sandım Yorumla erkan4734 +1 yıl Dogrudur Yorumla ceylin00 +1 yıl göz yanılsaması Yorumla erkan4734 +1 yıl Olabilir çok doğal 🙂 Yorumla erkan4734 +1 yıl Sen neler yapıyorsun yaş konuştuğun var mı hayat nasıl gidiyor Yorumla ceylin00 +1 yıl yok boş boş takılıyorum Yorumla erkan4734 +1 yıl Hayat sana güzel ozaman 🙂 Yorumla erkan4734 +1 yıl Resim sen miydin neden sildin Yorumla ceylin00 +1 yıl evet güzelmi Yorumla ceylin00 +1 yıl güzelse profilim o olsun Yorumla erkan4734 +1 yıl Güzel Allah sahibine bağışlasın 🙂 Yorumla erkan4734 +1 yıl Sen bilirsin tabiki Yorumla erkan4734 +1 yıl Millet asılır resim olunca yinede senin kararın tabiki Yorumla ceylin00 +1 yıl hayır güzelmiyim diye sordum Yorumla erkan4734 +1 yıl Evet gayet güzelsin maşallah 🧿 Yorumla erkan4734 +1 yıl Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış Yorumla ceylin00 +1 yıl abi peki bu Yorumla ceylin00 +1 yıl iyimi Yorumla erkan4734 +1 yıl Bence diyeri kardeşim bu çok çoçuksu oldu Yorumla ceylin00 +1 yıl tamam Yorumla erkan4734 +1 yıl Senin hoşuna ne gidiyorsa onu koy kardeşim Yorumla erkan4734 +1 yıl 18 yaşında Yorumla erkan4734 +1 yıl No vereyim mi kardeşim Yorumla ceylin00 +1 yıl şu anki karımı yoksa başkasımı Yorumla erkan4734 +1 yıl Başkası ozaman Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Fenerbahçe. 0 14 Yorumla ceylin00 +1 yıl çok küçüken fener bahçenin renklerini mavi kırmızı sanıyordum Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Hahaha :) Yorumla ceylin00 +1 yıl ne bileyim yaa Yorumla ceylin00 +1 yıl çok küçüktüm Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Hayırlısı öğrenmiş oldun :) Yorumla ceylin00 +1 yıl artık biliyorum sarı lacivert Yorumla UğurKoç_ +1 yıl 😄 Yorumla ceylin00 +1 yıl gittinmi Yorumla ceylin00 +1 yıl niye güldün Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Nereye? Yorumla ceylin00 +1 yıl boş ver Yorumla ceylin00 +1 yıl by by Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Yaşının 19 olduğuna emin misin? Yorumla ceylin00 +1 yıl evt neden Yorumla
fatoşistt Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl futbol sevmem 0 3 Yorumla ceylin00 +1 yıl peki ya neden gekip baktın Yorumla fatoşistt +1 yıl soruna destek olduk fena mı Yorumla ceylin00 +1 yıl kız senin gerçek yasın kaç merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
GALATASARAY ama bu sezon Trabzon’a inanılmaz bir sempatim var Fener’i yenmeleri çok hoşuma gitti şampiyonluğu da hak ediyorlar bu sene
ben gs 5 yaşımdan deri
Bravo 👏
peki ya sen kaç yaş
başladın
Benim kuzenim küçük iken kandırıp Bjkli yaptı çocuk aklı işte 8 10 gibi net hatırlayamadım da
mnmnjbkçjfkhvbövhj bö
Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe 💛💙💛🇹🇷🇹🇷🇹🇷
abam ve babam fb ben gs
Bizde renk ayrımı yok :) dost olana dostuz her zaman yeter ki objektif olsun ;)
çok güzel yazmısın
Fenerbahçe birleşik yazılır
öğrenmem iyi oldu
Hangi takımlısınız demek istedin sanırım
evt
🦅🖤 BEŞİKTAŞ JK 🤍🦅
ben GS
İyi sizinde 2 gün sonra maçınız var Lokomotiv Moskova ile
biliyorum
Türkçe öğretmemini merak etmedim değil
ne anlamadım
Sana Türkçeyi öğreten öğretmeni tanimak isterdim