Atiba ve Nkoudou dışında önemli eksiği olmayan Beşiktaş ın gruptaki 6 maç içerisinde 3 puana en yakın olduğu maç bu maç. Pjanic, Bathsuai ve Ghezzal üçlüsü ile Beşiktaş kazanır. Erken kırmızı kart ya da penaltıya dikkat edilmesi gerekir.
Sporting TD. Ruben Amorim:" Beşiktaş, diğer Türk kulüpleriyle kıyaslanamayacak kadar harika bir kadroya sahip. Sakatlıkla boğuştular o halde bile ne kadar tehlikeli birtakım olduklarını gösterdiler. En gürültülü stadyumda Beşiktaş'a karşı oynuyorsanız dikkatli olmalısınız"
Muhtemel XI ; Ersin Rosier Welinton Vida Nsakala Josef Pjanic Ghezzal Alex Larin Batshuayi
BJK için 3 puan alınabilecek en uygun maç bence. Bunu eğer alamazlarsa 3. lük yarışı sıkıntıya girer. Benim tahminim BJK'yi takip etmiyorum ama zar zorda olsa kazanırlar.
o kadar yazdım çizdim.. sergan avrupada top oynatmasını bilmiyorr.. fener ve bjk avrupada bildiğin eziliyor.. ülke puanı lazım bjknın ilk 2 maçta 0 çekmesine rağmen herke sövdü.. al 3cü maçındada 0 çekti şimdi öven yok neden çünkü artık tur atlayamazlar bırak tur atlamayı 1 puan dahi alamazlar.. fenerdende umudum yok umaırm yanılırım. ama fener 3 bitirip bir alt ligte devam etsin istiyorum puan lazım
Lizbon yener diye düşünüyorum. Yenmişte şimdi baktım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sinan Engin : Onurcummm Beştaş Bayern Münih'i Liverpool'u Real Madrid'i Manchester City'i hepsini Beşler Onurcummm Beştaş dünya devi Onurcummm sağdan soldan hepsi dünya yıldızı Onurcummm 🤭😀😀
Bjk takımı kendisine Bile faydası yokki Ülke puanına olsun gs lazioyu yendiğinde şansa gol buldu yendi dediler bjkde keşke öyle yense liZbonu hani laziodan daha olan kötü takımı anlatabildimmi